Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1813Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
İkinci paragrafta, virgülden sonraki kelime "canım kardeşim" değil, "gerizakolı kardeşim" olacaktı. Site düzeltmiş galiba
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!@sertvesadist uçarım ne varmış hayvan zarar gelmesin ben nasıl olsa bi şekilde kurtulurum
@sertvesadist geldi önce takla atmaya başladı insanlar uçuşmaya başladı benim kemer takılıydı yerimde sabit kaldım sonra başımı korumaya aldım camlar kırıldı kollarıma girdi yan yatmış şekilde durdu üstteki boşluk sağa yatmış oldu ordan çıktım ambulansı aradım fakat bu lurken otobüsteydim ben kullanmıyordum
Yasemincim sen belli hiç trafik kazası yaşamamışsin. İnşallah yaşama da. Ama trafikte en ufak bir dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybet bak bakalım ne oluyor. O aracın içinde o anki durumu yaşamak gerek ancak. Yoğun trafikte adam arkadan frene geç basıp hafif sana tıkladığında bile bomba gibi ses çıkıyor arabada sen neyin kafasını yaşıyorsun?
Anlamak için direksiyonda olman lazım, örneğin otoyolda 130 da giderken “aaaa dur hayvana çarpmamak için bariyerlere çarpıp öleyim” demezsin emin ol ve otobüs kazası max 70 km/h hızda olmuştur yine kıyaslanmaz.
En İyi Kız Görüşleri