Bebeğiniz bir üzüm büyüklüğüne ulaştı.
9. haftamdayım:) Anne bu hafta boyum yaklaşık 2,5 cm oldu size göre hala çok küçüğüm ama hızlıca büyümeye devam ediyorum. Boynum ve başım iyice belirginleşti hatta ağzımı bile açıp kapayabiliyorum. Ultrasonografide hareketlerimi izleyebilirsin ama henüz hareketlerimi hissedemiyorsun sana duyurmaya gücüm yetmiyor ama çok değil birkaç haftaya kadar beni hissedeceksin. Unutma sen ne kadar mutlu olursan bende o kadar mutlu oluyorum. Sizi seviyorum.
9. haftamdayım:) Anne bu hafta boyum yaklaşık 2,5 cm oldu size göre hala çok küçüğüm ama hızlıca büyümeye devam ediyorum. Boynum ve başım iyice belirginleşti hatta ağzımı bile açıp kapayabiliyorum. Ultrasonografide hareketlerimi izleyebilirsin ama henüz hareketlerimi hissedemiyorsun sana duyurmaya gücüm yetmiyor ama çok değil birkaç haftaya kadar beni hissedeceksin. Unutma sen ne kadar mutlu olursan bende o kadar mutlu oluyorum. Sizi seviyorum.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
84@trana01 çok sevindim tatlım. Umarım bu son kavganız olur. O artık bir üzüm :)
😭😭😭😭
Benim çocuğum değil ha masal ablanın 😂 arkadaş galiba yanlış anladı
Hayir sevgilim bugun terk etti beni kavga ettik sende de tam tersi olmus hemrn yorumumun altinda gorunce bu yorumu duygusallsstm
Ay anladım 😭kusura bakma
Biran önce kucağınjza alirsiniz inşallah
Kız ne derdi bu biyle
Seni sevindiren bı şeyler oldumu