Özel hastanede gebelik testi?

- Baban isterse çıkartır... Bir tanıdık doktor hemşire veya oradaki çalışan olması yeterlidir0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Size göre her şeyi çıkartıyorlar zaten. Babası olabilir ama gidip de bana kızımın sağlık kayıtlarını verin diyemez. İsterse tanıdık olsun bu yasal değil bir kere
- Hepsini Göster Daha Az Göster
@mariposamonarca TC Kimlik numaranı bana özelden gönder senin Senin doğum gününden hangi hastanede doğduğunu hangi otelde konakladığıni , cezaların vs vs hepsini çıkarayım... Yok yasal değil felan filan... Babası olunca daha kolay olur.. heleki reşit değilse...
Amcamın oğlu doktor ve daha önce erkek arkadaşımla ilgili bir durumdan dolayı sormuştum o da babası bile gelse hasta doktor mahremiyetinden dolayı söylemeyiz demişti. Eğer ki hemşireler vs. Söylerse bile bunu ancak para karşılığı yaparlar ve bu da zaten onları mesleklerinden eder.
Bir de baban niye durduk yere hele gideyim de kızımın böyle şeylerini sorayım desin. Rahat ol sen.
Ama bana kalırsa evlilik dışı ilişkiye pek bulaşma erkek kaçar gider olan sana olur sonraSoran kişi Baban isterse çıkarır ki durup dururken gidip araştırmaz... Bundan sonra ertesi hapı al korun veya test kiti ile kontrol et... Hastanede kayıtlar silinmez ve dikkat et
@yanlız236 reşit olmasa zaten gidip hamilelik testini tek başına yaptırabilir mi sizce?
Özel hastanede bakmıyorlar buna çok fazla hastahaneye bağlı ama devlet yasa sağlık ocakları Veli olmasına bakıyor
Hastane işlerini senden daha iyi biliyorum ve kimsenin tc bilgisiyle bunları öğrenemezsin.
E devlet diye bir şey var.@mariposamonarca özel hastane diyor arkadas okumuyor musun... Özel hastaneler yapar... Ayrıca gebelik testi için resitten çok evli olması gerekiyor önce onu sorarlar reşit olup olmadığına bakmazlar biraz mantıklı ol...
Mariposa haklısın ama bazı hastahaneler için ve bizde haklıyız bazı hastahaneler için kısacası ben bu reşit olayları babanın görüp görmediği olayları hakkında TECRÜBE sahibi olduğum için yaşayarak cevap verdim hamilelik vs değil ama başka yönde bir konu bu sebeple
Hepimiz haklıyız iyi geceler 🥳@mariposamonarca hiç bir halt bildiğin Yok, Hastane işini bilmen değil yasalar önemli onları öğren önce , ki kimse yasaya bakmıyor özel hastanede olunca... Paraya daha çok bakarlar onlar... Bir yazılımcı ve programcıya kalkıp Tc numaramdan birşey bulamazsın demen de ayrı ironi.. dene istersen
Eee bulunca senin ki yasal bir olay mı oluyor neyin ispatini yapıyorsun bana? Sen öyle bir diyorsun ki tc den herkes her şeyi bulurmuş gibi...
Ee yapılan yasal mı değil.
Ayrıca yaşı 17 veya 16 olan birisinin hamilelik testini özelde yapıldığını nasıl biliyorsunuz acaba? Bir yakınınız veya tanıdığınız biri yaptırdı mı?@mariposamonarca Soran kişi özelde yaptırdığıni söylüyor zaten... Ayrıca bir şeyi kanıtlama peşinde değilim sadece TC numarasi ile hemen herşeye ulaşılıyor onu demeye çalışıyorum..
- Soran1 ay
Arkadaslar ben sadece şunu soruyorum e nabizimda sadece test yaptirdigim tarihlerde Acil Tıp yaziyor bilgi yok sadece bu yaziyor. Hastanede kaydi giren kisi gizli tutuyoruz dedi bana. Reşitim zaten. Babam gelip ver e devletini demedigi surece ya da suphelenip arastirmadigi surece bu konu benim onume engel gibi cikar mi sorun teskil eder mi?
Soran kişi-İlerde herhangi bir sorun teşkil etmez arkadaşım belirli bir zamandan sonra zaman aşımına uğrar merak etme.. arsiv olarak kalır... Sistemden silinir..
En İyi Kız Görüşü
- Canım ertesi gün hapı kullandın mı0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Tatlım yaşın 18 olduğunda e nabız e-devlet gibi uygulamalar aileden çıkarılır ve sadece sana ait olur senin şifrenle sen girebilirsin baban sana e nabız şifreni ver gireyim demesi biraz düşük bi ihtimal içini rahat tut hastalık detayı konusuna gelirsek e nabızdan kan analizi vs yi görüntülenebilir ama bu olay izin sadece başlık yazar sanırsam, istersen bi dişçi randevusu al devletten ya da cildiyeye randevu al sivilcen vs varsa veya insülin direncime baktırıp kg verip vermeyeceğimi veya alıp alamayacağımı öğreneceğim gibi bi bahaneyle ya da en iyisi regl düzensizliği ya da yumurtalıklarımda ağrı var kist va vardır diye randevu alıp hastahaneye git oraya işlensin ileride bu ne falan dediklerinde işte o zaman gitmiştim ya o dur diyip geçiştir
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33- Gizli Üye1 ayHadi diyelim ki görünüyor senin e nabız bilgine baban arada sırada aç bakayım kızım hangi doktorlara gittin mi diye soruyor mu?
E nabıza giren bir sen varsın zaten.
Bilgi gözükmüyorsa rahat olmalısın0|00|0 - Gizli Üye1 aySanırım evlilik dışı bir birlikteliğin olduğu için bu kadar endişeleniyorsun. Ne diyim yazık0|00|0
Bazen böyle hatalar yapabiliyoruz ama üzerine yüklenmen veya acıman gereken bir durum yok. Deli zamanlarımız oluyor kandırılıyoruz eksik kalan sevgiyi başkalarının kollarında tamamlamaya çalışıyor ve yanlışlar yapabiliyoruz.
Buraya gelip yakarması zamanı geriye almayacak zaten içinde yaşıyordur ek olarak savunulacak birşey değil evlilik dışı ilişki ama karışalacak bişey hiç değil. Savunduğumuz şey özel hayatına burnumuzu sokup müdahale etmeye çalışmak üzerine gitmek.
- Görüş sahibi1 ay
@yanlız236 bunu söylememin sebebi yargılamak değil, normal karşılanmasını önlemek. Soruyu soran kişi bundan pişmanlık duyuyorsa sorun yok. Ama ben bugün buna sesimi çıkarmazsam, bunun yanlış olduğunu söylemeyip tepki göstermezsem başkaları da susacak ve bu nornalleşmeye başlayacak. Bilmiyorum farkında mısınız ama artık bu durumlar toplum genelinde maalesef normal görülmeye başlanıyor yavaş yavaş. Yok insanların özel hayatı, yok herkes istediğini yapar herkes saygı duysun diye diye kimse buna sesini çıkarmaz oldu ve bu tarz durumlar normalleşmeye başladı. En aç olan durum da bu. Kimse böyle şeylere karışmadığı ve sesini çıkarmadığı sürece de bu toplum genelinde normal görülme oranı artacak ve toplumsal olarak ahlaki çöküntü kadar gider bu durum. Tek bi konuyu toplumsal ahlaki konuya getirmen saçma deme. Yavaş yavaş olur bunlar zaten. Sonra bi bakmışsın istemediğimiz bir toplum hale gelmişiz.
- Gizli Üye1 ayE nabizda gizleniyor sanirim1|00|0
- E nabızda herhangi gibi bu teste dair birşey yazmıyorsa sorun etme knka0|00|0
- Endişelenme.0|00|0
Detaylı bilgi
En İyi Erkek Görüşü