Sevgili KS canlar 🌿Annelik bize en özel ve en güzel hediye ❣️Tabi ki tüm kadınlar anne olmak istiyor 😅Peki siz anne olmak istiyor musunuz? Mesela ben 24 yaşında hamileyim büyük ihtimalle de 25 yaşında anne olacağım ❣️
Açıkçası çok geç anne olmak istemem 4 yıllık bir üniversite okuyacak olsam, yükselmeyi düşünmezsem 22 yaşında mezun olurdum, 23'te evlenir ,24'te hamile kalır, 25'te doğum yapardım.
Ama Türkiyede gelecek kaygısı var eczacılık Okumak istiyorum ve 5 yıl o var , hazırlıkla beraber 6 yıl 24 yaşımda olucam üniversiteyi bitirdiğimde. Bitirmeden evlenmeyi düşünmem ben istesem ailem izin vermez 1 sene maaşımla yapmak istediğim hedeflerim var böylece 25 yaşında oluyorum 25 yaşımda evlensem 26 yaşımda hamile kalsam 27 yaşında doğum yapsam derken geç olur gibime geliyor ama yapacak birşey yok akademik olarak etraftakilerin beklentisi yüksek olunca ilk başta onları tatmin etmek zorundayım acı bir gerçek olsa da.
Bana sorsan 24 yaşında anne olmak isterim ama şartlardan dolayı 27 olur tabi o işler nasip, daha 17 yaşındayım ve burası Türkiye ne olacağı belli olmaz.
Ahhh hayaller hayatlar diyorum. Yeni evliyim istiyorum fakat memuriyet düşünüyorum sınava hazırlanacagim için ertelemek durumundayız bebeği. 24 yaşında anne olmak isterdim, 28 e insallh
0|0
0|0
Sssonsuzzz | Çocuk & Ebeveyn konusunda 363 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Mümkün olsan 27-30 arası isterdim... ama bu şartlarda mümkün gözükmüyor... 35 ten sonra da istemiyorum açıkçası o yüzden otuza kadar evlenmezsem...
erkek arkadaşım ve ben aynı yaştayız evliği de 1 yıl içinde düşünüyoruz her şey yolunda giderse 1buçuk yıl sonra yani 19 yaşımda anne olmak istiyorum çocuğum ile beraber büyümek
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Tüm kadınlar anne olmak istemiyor bu dünyaya çocuk getirmek istemiyor çocuk dediğin maddi manevi sorumluluk istiyor bence Türkiye’de evlenirken de çocuk düşünürkende pisikolojik onay gerekiyor sorularına bakıyorum da seçme şansım olsaydı ben senin çocuğun olmak istemezdim mesela bidaha baktım da kesinlikle istemezdim
3|0
0|0
Eylusben | Çocuk & Ebeveyn konusunda 79 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Büyük oğlum 25 yaşındayken doğmuştu küçük oğlum da 27 yaşındayken doğdu :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
7211Ama Türkiyede gelecek kaygısı var eczacılık Okumak istiyorum ve 5 yıl o var , hazırlıkla beraber 6 yıl 24 yaşımda olucam üniversiteyi bitirdiğimde. Bitirmeden evlenmeyi düşünmem ben istesem ailem izin vermez 1 sene maaşımla yapmak istediğim hedeflerim var böylece 25 yaşında oluyorum 25 yaşımda evlensem 26 yaşımda hamile kalsam 27 yaşında doğum yapsam derken
geç olur gibime geliyor ama yapacak birşey yok akademik olarak etraftakilerin beklentisi yüksek olunca ilk başta onları tatmin etmek zorundayım acı bir gerçek olsa da.
Bana sorsan 24 yaşında anne olmak isterim ama şartlardan dolayı 27 olur tabi o işler nasip, daha 17 yaşındayım ve burası Türkiye ne olacağı belli olmaz.
@Clariee teşekkür ederim
Ama profilde 25 yaş yazıyor sizde
Bu arada hamileymişsiniz, Allah bağışlasın :)
35-50 yaşında baba olmak hiç iyi değil ve sağlıksız
Neden gecsinki yapmak istedikten sonra cok kolay 🙂
Var mı aday
yes