farkli isim koyacağım diye abartmaya gerek yok okadar. ama şuda var sen burda ne isim sorarsan sor beğenende olacak beğenmeyende fikrini değiştirmek istemiyorsan sevdiğin ismi koy. (cebir koma) :P
0|0
0|0
Rayan2 | Çocuk & Ebeveyn konusunda 477 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Cebir şiddet demek. Kesinlikle o ismi koymayın. Kimseye matematikteki cebir aklına gelmez. Can, Yalın olabilir.
İyide cebir matematik terimi. Arap kökenli bir isim değil zaten cebir insan ismi de değil. Ve illa ki hristiyan ismi koymak zorunda değil arap kölenli de koyabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
610YILMAZ, KEREM, MUSTAFA, FERHAN,
ben bu isimlere bayılıyorum ama en güzeli kesinlikle yılmaz ismi
sen burda ne isim sorarsan sor beğenende olacak beğenmeyende fikrini değiştirmek istemiyorsan sevdiğin ismi koy. (cebir koma) :P
Hahahaah hatta geometri bile olur🤣🤣🤣 modern çağdaş yenilikçi olucaz diye saçma sapan isimler koyuyorlar çocuklara yaa.
@ÇiçekMelek38 hahaha olurrr 😂 evet ya nerede saçma sapan bi isim var onu koyuyorlar
İyide cebir matematik terimi. Arap kökenli bir isim değil zaten cebir insan ismi de değil. Ve illa ki hristiyan ismi koymak zorunda değil arap kölenli de koyabilir.
Matematik terimi niye koyuyorsunuz çocuğa, onuda geçtim cebir diye isim mi koyulur. Türk kökenli birşey koyun.