İyi geceler bu saate yazıyorum ama 24 haftalık hamileyim bebeğimde gelişme geriliği var dediler doktorlar benim gibi aynı durumda olan var mı doktorlar amniyosentez yapalım dediler ben istemiyorum siz olsanız ne yapardınız kızlar
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
50Amniyosentez, bebeğin içinde bulunduğu amniyotik sıvıdan alınan örnekle yapılan genetik bir araştırma testi. Tehlikeli yanları da var tabii ki.
Bebeğiniz kaç hafta geriden geliyor bunu bilmekte çok önemli.
Amniyosentez işlemi yapıldıktan 15-20 gün sonra sonuç çıkar. Tabii ki bir sorun çıkarsa bu bebeği aldırmak zorunda kalacağınız anlamına gelmiyor. Bir hastalığı varsa eğer bebeğiniz doğduktan sonra buna uygun bir tedavi yolu izlenebilmesi için önemli bir test.
Amin Allah razı olsun
Genetik. Bı rahatsızlık varsa bunu öğrensem aldiramam can sonuçta Allah'ın verdiği artı birde düşük riski var dediler korktum biraz bilmiyorum ne yapicam
Bir rahatsızlık varsa aldırmak zorunda değilsin ki zaten, sizin kendi kararınızı kalmış bir şey. Sen sadece öğrenmiş olursun, planlama yapabilirsiniz belki. Ayrıca düşük riskini tetikleyen bir işlem olsa doktorlar yapılmasını istemezdi. Duygusal yaklasiyorsun şu an haklı olarak ama biraz daha mantık odaklı davranmalısın, amniyosentez zarar veren bir işlem değildir
Ne bilim ki gerçekten çok kararsız kaldım üzülüyorum çok hemde
Düşük olabilir diyor ya bebeğimin birşeyi yoksa bebeğime birşey olursa boşu boşuna yaptırmış olucam diye istemedim Allah ne verirse kabulum yani
Anlattı tabikide down sendromlu olabilir olmayabilir de dedi şayet öyle bişey varsa ben o cana kıyamam ki bnde allahin verdiği nasıl olursa olsun kabulum diye düşünüyorum belki ikinciye hamile kaldığında daonunda öyle bişey olmayacağı belli değil ki çok zormuş gerçekten insan evladı için bişey yapamamak bunu gerçekten hamile kaldıktan sonra anladım
Canim hiç üzülme asla stres yapma hatta baska bir doktorada görün istersen yapılması gerekliysede yaptır düşük tehlikesi olcagini sanmiyorum tum korkularini doktorla paylaş eşinde bu sürecte seninle olsun yanlız kalma.
Erkeklerden ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!