4 aydan beri yapılan gebelik testleri negatif ise negatiftir değil mi yanlış çıkma payı var mıdır? Ve ultrasonla sadece kasığa bakma ile 4 aylik gebelik görülür mü?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
42Abla valla az öncede baktım 4. ayda gebe olup bi kadin gebegi görünmemiş dedim acaba var mi ki karnim falan cok sis ama kendime diyorum hani test yaptin negatif kendine gel artık ben anlamadim arastirdikca mi cikiyo her sey blm artık dahiliye gidicem ins biktim abla ya valla BIKTIM
Bak canım seni anlayabiliyorum tahmin ettim zaten internette çok fazla sitede yazilar okursan herseyde kendine bi pay cikarirsin.. bir kadın hamile oldugunu bir sekilde zaten hisseder birgün bu dedigimi anlarsin ama emin ol suanda hamile degilsin ! Tamam varsayalim ki bebek karnı sisirmedi Heray nasil adet gorebiliyorsun? Diceksin simdi abla gorenler varmis 9 ay bile olanlar varmis diye ama inan bana gercek dışı okudugum makalelerden yola cikarak söylüyorum bunu ! Hamilelikte yerleşme kanaması 1 defa olur ki her kadında olmaz oda bebek anne rahmine tutunurken bir iki damla olur!! Yaşın kac bilmiyorum ama bu stresi daha fazla icinde barındırma kendine zarar verirsin rahatla artık !! Okadar testte yapmissin illaki hamile olsan pozitif cikardi onca kadin hamileligini bu sekilde ögreniyor
Allah razı olsun abla :)
Oldum tabi ki sadece reglim eskisi kdr dolu dolu gelmiyor ama yinede oluyorum sadece normal günümden 3-4-5 gün once geliyor karnim falan şiş ondan sordum istemiyorum bu gebeligi
Yok yok hamile değilsindir
Çok korkuyorum kimisi diyo ultrasonda bebek gozukmeyende var diyo testlerde doru cikmayabilir diyo ama 4 ayda da elbet çıkardı değil mi suanda karnım falan şiş gebe gibi karnım bağırsaklar yuzunden mi blm ama içimde bisiler atiyo givi hissediyorum ama iliskide korumuştuk kondom vardi rahmin temiz kistin yok demisti acaba bagirsaklar mi sisiriyo kanrimi
Kondom da problem olmadıysa yani yirtilma vs, gebelik olma ihtimali yok,, regl goruyormusun 4 aydır
Kondomda hic yirtilma falan olmadı cikardigimizda da doluydu içi sadece vi ara iliskide duzelttik sizmasindan korkuyorum reglim ise iliskiden 1 gun sonra kan falan geldi ama reglimi emin değilim diger aylarda regli oldum sadece aralik ayından beri adetlerim 3-4-5 gün once gelmeye başladı doktora gittim ama iste rahmin temiz kist yok dedi
Endişelenme, şişlik bağırsak problemidir
Teşekkür ederim yardiminiz icin dahiliye gideceğim en kisa zamanda