Çocuk büyütmek her bakımdan meşakkatli bir iştir. Ona eğitim vermek en büyük dertlerden biri. Çünkü çocukların bazı evrelerinde onlarla özellikle ilgilenmek gerekir bakımına gelirsek , anlayışlı bir eşin olmazsa bakımında cidden zorlanır insan. Uzun lafın kısası ikiz istemem bir tane yeterli..
1|0
0|0
TatlıKızzzz34 | Çocuk & Ebeveyn konusunda 90 görüş paylaştı.
Xper 5
3 gü
İkizlere bayılırdım çok şeker oluyorlar.. Hep derdim ikizlerim olsun diye ve istediğim oldu. İkizlerim var çok güzel ama bir okadar da bakımı çok zor..
Pan_Zehir | Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b görüş paylaştı.
Fenomen
2 gü
İkiz büyütmek çok meşakkatlidir. Hayatınız bi anda değişir. Bütün işlerinizi onlara göre ayarlarsınız. Ne kadar sabırlı olduğunuzu test edersiniz. Tadını çıkara çıkara bir bardak çay bir sigara içemezsiniz. Deliksiz bi uyku çekemezsiniz. kendiniz için yaptığınız her şey aceleye gelir. Fakat o masum minicik suratlarda beliren bi gülümseme her şeyi unutturur size. Uyuduklarında bakmaya doyamazsınız. Uyutmak için kırk bin takla atarsınız ama uyuduklarında da özlersiniz. Onlarsız bir gece geçirdiyseniz gece yarısı ağlama sesi duyar uykudan uyanır yataklarına koşarsınız. Yaptıkları en basit şeyler sizi gururlandırır. Dünyanın en güzel varlıklarıdır onlar. dünyanın en güzel duygusunun ikiyle çarpılmış halidir.
İkiz çocuk demek x2 demektir aynı anda herşeyden ekonomik açıdan aile sıkıntısı yoksa olabilir neden olmasın
1|0
0|0
BloodyGamer | Çocuk & Ebeveyn konusunda 235 görüş paylaştı.
Master
3 gü
Hayır. İkizi bırak, çocuğum olmasını istemem. Pislenmiş bir dünyada, yaptığım bir zevk uğruna meydana gelen çocuğun bu günaha sürüklenmesini asla istemezdim.
1|0
0|0
alfa_centauri | Çocuk & Ebeveyn konusunda 82 görüş paylaştı.
Guru
3 gü
Hayırr korkunç. Biri ağlayınca diğeri de ağlıyacak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
108Çünkü çocukların bazı evrelerinde onlarla özellikle ilgilenmek gerekir bakımına gelirsek , anlayışlı bir eşin olmazsa bakımında cidden zorlanır insan. Uzun lafın kısası ikiz istemem bir tane yeterli..
Fakat o masum minicik suratlarda beliren bi gülümseme her şeyi unutturur size. Uyuduklarında bakmaya doyamazsınız. Uyutmak için kırk bin takla atarsınız ama uyuduklarında da özlersiniz. Onlarsız bir gece geçirdiyseniz gece yarısı ağlama sesi duyar uykudan uyanır yataklarına koşarsınız.
Yaptıkları en basit şeyler sizi gururlandırır. Dünyanın en güzel varlıklarıdır onlar. dünyanın en güzel duygusunun ikiyle çarpılmış halidir.