gecen ay bittikten 15 gun sonra ilsikiye girdim, disari geldi, ancak adetim gecikti. Ilsikide aradan 11 gun gecti, adet olmayi bekliyordum ancak, 3 gun geciktim. Test yaptim negatif cikti.
Ne olabilir
Ne olabilir
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
02sagol
Rica ederim, aklına takılan bir nokta olursa cevaplayabilirim
normalde akintim olur benim ama 2 gundur yoktu, yani 0 a 0 di. Simdi baktim boyle peynie gibi kucuk bisey gelmis parmak ucu kadar. Baktim internetten ama bulamadim
veya tekrar test yapmam gerekiyoe mu? yumueta 12 gunde dolleniyor aradan 2 hafta gecmisti:/
Yumurta 12 günde dollenmez, idrarda jcg oranının yükselmesi o kadar zaman alır, yani gebeliği idrarda 12 günden sonra görebilirsin,, gelen parça muhtemelen akıntının pıhtı halidir, koku varsa eğer enfeksiyon ya da mantardan suphelenebiliriz, ancak içine sperm gelmemiş olmasına rağmen bu kadar stres yapmana gerek yok,, gebelik olmuş olsa akıntın kesilmez, artardi ayrıca,, daha farklı belirtilerde görülürdü
geri cek yontemi oldu arkadasima guveniyorum ama hani teste de guveniyorum. Koku yok kesinlikle. Ne gibi belirtiler olurdu? veya adetimimin bu ay olmamasi imkani var mi sence?
Geri çekilme her ne kadar etkin bir korunma yöntemi değilse de, doğru olarak uygulandığında risk düşer,, göğüslerde ağırlaşma, göğüs uçlarında karincalanma hissi, akintida artış, ilişkiden sonraki 5-9 gün içerisinde lekelenme tarzı açık pembe renk kanama, kasık ağrısı vs,, regl olmama durumun daha önceki döngülerin düzeniyle alakalı aslında biraz,,, koku olmaması güzel akıntıda,, en azından temiz bir akıntı
tesekkur ederim sizleri siktiysam kusura bakmayin lutfen, gunxelleme yapacagim. Umarim olurum:)
Rica ederim,, estağfurullah ne demek sıkmak,, zevkti
İçine posalmadi demi
hayir
ama zaten iliskiden 14 gun gectikten sorna yaptim ben testi, dollenme 12 gunde oluyomus dogrudur yani dimi?
Doğru ama garanti olsun diye 1 hafta sonra tekrar yap der