Beta testi ve gebelik testinden önce hamile olup olmadığımı nasıl öğrenebilirim? Adetime 10 gün var şu an ama 1 haftadır göğüslerim de hassasiyet oldu ve kasıklarımda ağrılar var Bi iki gündür iştahda maşallah denecek kadar açıldı ama reglle karıştırmak istemiyorum diğer testleri reglden sonra yaptırmam gerekiyormuş evde deneyebilceğim bişey var mı öğrenebilmem için
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
32Anlatmış olduğunuz belirtiler yumurtlama belirtisi. Bu dönemde göğüslerde hassasiyet ve ağrı, lekelenme veya akıntı ve kasık ağrısı yaşamak gayet normal. Gebeliği anlamak için çok erken bir tarih dediğim gibi henüz yumurtlama dönemindesiniz.
Beklenen regl tarihiniz geçtikten sonra idrar testiniz doğru sonuç verecektir. O kadar beklemek istemiyorum derseniz, beklenen regl tarihinize 2 - 3 gün kala hastaneye gidip kanda gebelik testi yaptırabilirsiniz.
Teşekkür ederim 💕
Rica ederim 😇
Teşekkür ederim 💕
Reglye daha 10 gün var ben beklemeden şimdi öğrenebilceğim Bi uygulama var mı diye soruyorum
Şimdi öğrensende kesin sonuç çımaz ayrıca başka yol yok
Tamam teşekkür ederim, ☺️☺️
Adetim bittikten 2 3 gün sonra Bi açık pembe leke geldi ama acaba adetimiz bitimi yakındı ondan mı oldu diye düşünmüştüm
Lekenin üstünden 2 hafta geçti neredeyse
Reglden 2-3 gün sonrasında gebelik oluşmaz, zira ovulasyon zamanı regl tatihinden itibaren 7-10 gün sonrasidir,
Dalga geçmiyorsun demi 😂
Töbe Haşa, böyle bir şeyin dalgasımı olur bacım
Genelde herkes dalgaya aldığı için. d o yüzden yine de çok saol teşekkür ederim
Yapıcakmısın peki 🥺