negatif sonuclarda yanılma olabiliyor ama pozitifde yok denecek kadar az diye biliyorum. yani şu şekilde sonuc negatif cıktıgı halde hamile olabiliyosun ama pozitif cıktıgında hamile olmama gibi bir ihtimal yok. iki cizgi çıkıyorsa yüzde 99 hamilesindir
Şüpheli ilişkiden 3 hafta sonra idrar testleri genellikle dogruyu gösteriyor diye okumuştum Adet geçikmesi birçok seyden kaynakli olabilir çünkü ama 34 gun anormal bir sure kan ver istersen
%5-10 arası yanılma payı var. Bir çizgi negatif Silik 2. Çizgi pozitif 2 çizgi pozitif
%5-10 arası yanılma payı silik 2. Çizgi muhabbetinde gerçekleşir genelde. Eğer tek çizgi ya da 2 çizgi ikisinden birisi met ise hata çıkma olasılığı %1
1|0
0|0
soranhoca | Çocuk & Ebeveyn konusunda 93 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
42Kac aya yapilir
Yani adet olmadığının ne kadar sureyle
2-3 hafta sonra falan diye biliyorum
Tskler
Adeten diycektin herlade 34 gun oldu adet olmadigi
Şüpheli ilişkiden 3 hafta sonra idrar testleri genellikle dogruyu gösteriyor diye okumuştum Adet geçikmesi birçok seyden kaynakli olabilir çünkü ama 34 gun anormal bir sure kan ver istersen
Bir çizgi negatif
Silik 2. Çizgi pozitif
2 çizgi pozitif
%5-10 arası yanılma payı silik 2. Çizgi muhabbetinde gerçekleşir genelde. Eğer tek çizgi ya da 2 çizgi ikisinden birisi met ise hata çıkma olasılığı %1
Evet
Evli misin
Yok
eyvah
Ya sacmalama
Ablam
o evli mi
Tabiyki
iyi hadi :)