Bunu yaşadık. Bir erkeğin bu durumda kadınla aynı hisleri taşıması mümkün değil. Hamileliğin sonlanması ve içindekini bir pıhtı gibi söküp almalarının verdiği tahribatı hiç bir erkek aynı duygularla yaşayamaz. Eşimin yaşadığı üzüntüyü görmek, bebeğimizi kaybetmek bana tarifi mümkün olmayan bir üzüntü verdi. Elimden hiç bir şeyin gelmemesi de ayrı bir yıkım. Tek yapabildiğim eşimi sakinleştirmeye çalışmak ve yanında olmaktı. Düşük olayının, çoğu zaman sağlıksız gelişen fetüsün vücut tarafından atılması ile gerçekleştiğini, belki de doğrusunun bu olduğunu, yaşının daha genç olduğunu, daha sonra çocuk sahibi olacağını ve bu günleri unutacağını söyleyerek destek olmaya çalıştım. Şu anda iki tane çocuğumuz var. O günler çok geride kaldı. Ama asla unutulmadı.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
Gizli Üye
6 gü
Şimdi erkekler genelde bebek doğduktan sonra baba olduklarının farkına varıyorlar çünkü kadın gibi vücudunda herhangi bir değişiklik olmuyor ama kadın 9 ay boyunca bebeği kendi kanıyla besliyo, taşıyor, her bir hareketini hissediyor. Annelik duygusu bu yüzden daha belirgindir. Bir kadın düsük yaptığında tabii ki babadan çok üzülür cunku alıştığı varlık bir anda gitmiştir. Bakma, baba da üzülür ama her baba değil. Gerçekten baba olmak isteyen aile kurmak isteyen adama koyar evlat kaybetmek
Evlat acısı anlatılmaz yaşamadım anlatamam eminim aşırı zordur Allah yaşatmasın 😭
0|0
0|0
Gizli Üye
6 gü
ben olsam baya kötü olurum yani düşüncelere dalarım çocuğum olucaktı oyuncaklar alıcaktım oyun oynayacaktım onunla vs vs bi ton düşünce işte kafamın etini yer dururdum
Kadınlar da annelik hissi erkeklere oranla daha fazla biz erkekler çocuğu kucağımıza alana kadar herşey hikaye gibi gelir yani bu demektir ki kadın erkekten her anlamda daha fazla üzülür
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş