İlişkiden 24 gün ve 67 gün sonra falan kan testi yaptım 2.0 çıktı ama karnımda şişkinlik var 😔 evde testler yapıyorum negatif çıkıyor yarın 90 gün olacak yarın test yapsam doğru sonuç alır mıyım
Şerefsiz erkek arkadaşım beni ilişkiye zorladı 😭😭 beraber olmak istedi ben kabul etmedim ben kabul etmeyince zorladı arkadan girmeye çalıştı ben izin vermeyince o sırada boşalmış ve vajinaya akmış olabilir ondan korkuyorum bide ben bakireyim daha önce kimseyle birşey yaşamadım kimseyle olmadım 😔
İlişkiden 24 ve 67 gün sonra falan kan testi yaptım 2.0 çıktı ama karnımda şişkinlik var çok kötü hissediyorum 😔 😔 2 kere adet oldum ama ilaçla oldum ikisinde de gecikme yaşadım
Hayır bakireyim arkadan girmeye çalıştı ben izin vermeyince o sırada boşalmış ve vajinaya akmış olabilir ondan korkuyorum 😔 😔
Görüş sahibi
5 gü
Ciddimisin yaa kötü olmus yasin kaç
Soran
5 gü
21 yaşındayım Evet 😔 😔 yarın 90 gün olacak ve benim hayatım mahvoldu hayatım alt üst oldu 😭😭olaydan 24 ve 67 gün sonra falan kan testi yaptım 2.0 çıktı ama karnımda şişkinlik var ölüyorum resmen 😭😭
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
5 gü
Kötü olmuş afedsrsein deligube sokmaya calsirkenmi akitti ve deligine hic azda olsa ucu girdimi
Soran
5 gü
Bilmiyorum ben kendimi kurtarmaya çalışıyordum ama bakireyim daha önce kimseyle birşey yaşamadım kimseyle olmadım
Görüş sahibi
5 gü
Nerde yasiyon
Görüş sahibi
5 gü
İstersen konusallimmi zor bu durum dwrtlesiriz pskiologum
Soran
5 gü
Doğu bölgesinde yaşıyorum off o şerefsizi de kendimi de öldürecem ya kaldıramıyorum artık 90 gündür hayatım cehennem gibi
Görüş sahibi
5 gü
Him tesettürlü musun
Soran
5 gü
Hayır
Görüş sahibi
5 gü
Sizde carsaf gerdek olayi var mı
Soran
5 gü
Evet var
Görüş sahibi
5 gü
Afedersiniz bende gekwgeni merak ediyom eblencede dogu gelin aldk yaparken yanimizdami bulunuyor
Soran
5 gü
Anlamadım
Görüş sahibi
5 gü
Carsaf bakiyolar ya biz gerdege girerken yanımızdami bulunuyolar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
03İlişkiden 24 gün ve 67 gün sonra falan kan testi yaptım 2.0 çıktı ama karnımda şişkinlik var 😔 evde testler yapıyorum negatif çıkıyor yarın 90 gün olacak yarın test yapsam doğru sonuç alır mıyım
regl olmuyor musun üç aydır
2 kere oldum ama ikisinde de gecikme yaşadım ilaçla adet oldum
tam troll maşallah :D
Troll falan değil ya gerçekten çok kötüyüm 😔
Şerefsiz erkek arkadaşım beni ilişkiye zorladı 😭😭 beraber olmak istedi ben kabul etmedim ben kabul etmeyince zorladı arkadan girmeye çalıştı ben izin vermeyince o sırada boşalmış ve vajinaya akmış olabilir ondan korkuyorum bide ben bakireyim daha önce kimseyle birşey yaşamadım kimseyle olmadım 😔
dm ye gelsene özelden yazışalım
ne diceksen burdan diyemez misin 😔
sıkıntılı konular orta yerde konuşulmaz ki gel işte
Yani yarın yapsam doğru sonuç verir demi
Evet
İlişkiden 24 ve 67 gün sonra falan kan testi yaptım 2.0 çıktı ama karnımda şişkinlik var çok kötü hissediyorum 😔 😔 2 kere adet oldum ama ilaçla oldum ikisinde de gecikme yaşadım
Yapma ilaçla adet filan
Neden
İlk çocuk mu
Bekarım ilişkiye zorlandım 😭
Yapma ya üzüldüm burdan yazmayalım
Burdan yazalım
Hayır bakireyim arkadan girmeye çalıştı ben izin vermeyince o sırada boşalmış ve vajinaya akmış olabilir ondan korkuyorum 😔 😔
Ciddimisin yaa kötü olmus yasin kaç
21 yaşındayım Evet 😔 😔 yarın 90 gün olacak ve benim hayatım mahvoldu hayatım alt üst oldu 😭😭olaydan 24 ve 67 gün sonra falan kan testi yaptım 2.0 çıktı ama karnımda şişkinlik var ölüyorum resmen 😭😭
Kötü olmuş afedsrsein deligube sokmaya calsirkenmi akitti ve deligine hic azda olsa ucu girdimi
Bilmiyorum ben kendimi kurtarmaya çalışıyordum ama bakireyim daha önce kimseyle birşey yaşamadım kimseyle olmadım
Nerde yasiyon
İstersen konusallimmi zor bu durum dwrtlesiriz pskiologum
Doğu bölgesinde yaşıyorum off o şerefsizi de kendimi de öldürecem ya kaldıramıyorum artık 90 gündür hayatım cehennem gibi
Him tesettürlü musun
Hayır
Sizde carsaf gerdek olayi var mı
Evet var
Afedersiniz bende gekwgeni merak ediyom eblencede dogu gelin aldk yaparken yanimizdami bulunuyor
Anlamadım
Carsaf bakiyolar ya biz gerdege girerken yanımızdami bulunuyolar
Hayır öyle bişey yok
Him ben öyle duydunda
Hayır ya kim demişse yalan söylüyor
Bana mesaj attinmi