Bir şey öğretmem, yaşına göre bilgiler bilsin yeter. Gereksiz bilgilerle kafasını doldurmasın nerde nasıl kullanacağını bilmez yük olur tatlı canına. Gül eğlen hayatı yaşa amaçlarını da unutma.
Bu hayatta adalet cok değer verdiğim kavramlardan biri bu yüzden ona adil biri olmasını ve her zaman vicdanının sesini dinlemesi gerektiğini öğretmek isterim.
Sevgi dolu ve vicdanlı bir insan olmasını öğreteceğim. Bu hayatta eğer vicdanlı değilsen gerisi boş. İyi bir eğim almasını sağlayacağım. Ama hayatın her alanında önce vicdanını dinlemesi gerektiğini bilmeli. Bir de hayvanları sevmesi gerektiğini öğreteceğim. Mutluluğu, sevgiyi ve vicdanını ön planda tutan birey olsun.
Sevmeyi öğretirim. Seversen kendini korumayı da öğrenirsin, ihaneti de, mutluluğu da, doğru insanı da, huzur bulmayı da... Sevmek ve merhametli olmayı ona katabilirsem, gerisini hayatı ve yaşı ona katar ama ne olursa olsun yanında bir annesi olduğunu ona hissettiririm.
Hayvan sevgisini aşıladım... Paylaşmayı ve yardımsever olmayı öğretiyorum şu an. Bir kız annesi olarak kızımı prenses gibi yetistirmicem.. Güçlü olmayı öğreticem ona, inşallah...
İnsanlara güvenmemesi gerektiğini Her zaman kibirli bir insan olmaması gerektiğini. Yalan söylemenin iğrenç olduğunu Daima dürüst bir insan olmayı başarmalarını öğreteceğim.
0|1
0|0
Grandiflora | Çocuk & Ebeveyn konusunda 308 görüş paylaştı.
Master
5 gü
Hiç olduğumuzu idrak etmeleri için elimden geleni yaptım. İnsan bunu kavrarsa hayatın anlamını ya da anlamsızlığını çözmüş olur.
En İyi Kız Görüşleri