Adetime 12 gün varken bazı belirtilerim oldu.
Kasıklarım belim sırtım ağrıdı her an hasta olacakmis gibi hissesiyordum sık idrara çıkıyorum göğüslerim de hassasiyet baş ağrısı midede yanma bu belirtilerim vardı bugün 6 günüm kaldı ve hala belirtilerim hafif bi şekilde var sizce hamile ola bilir miyim?
Kasıklarım belim sırtım ağrıdı her an hasta olacakmis gibi hissesiyordum sık idrara çıkıyorum göğüslerim de hassasiyet baş ağrısı midede yanma bu belirtilerim vardı bugün 6 günüm kaldı ve hala belirtilerim hafif bi şekilde var sizce hamile ola bilir miyim?
Güncellemeler:
Kızlar Ne Diyor (2)
Erken gebelik testi mi yoksa gebelik testi mi alayim kafam karıştı?
Ikisi arasında bi fark var mi
Erken testte adet gecikmesi olmasına gerek olmaz. Normal testte en az 5-7 gün gecikme olması gerekir. Kuzenim erken test ile adetine 10 gün kala gebeliğini öğrendi. Benim hamileliğim de 3 gün geciktiğimde normal testte çıkmadı 5 gün sonra aynı markadan yine normal test yaptım onda pozitif göründü. Tecrübeli olduğum için söylüyorum. Esas kesin net bilgi kanda çıkar ama evli misin bilmediğim için. İdrarla yapılabilen erken testleri tavsiye ederim. Beta hcg hormonun idrara geçmesi için süre de gerekiyor. Erken testte adete 1 hafta kala öğrenme imkanın var. Ama fiyatı 30 lira civarı bizim burda.
Evet abla evliyim zaten 5 ay oldu eşim gebelik testi almış benim negatif çıktı adet olamam 4-5 gün var ama saol abla dediğini yapacam
Tamam teşekkürler