Nerdeyse hamileligin sonuna gelmissin bundan sonra zaten bir seyin yardimci olacagini pek sanmiyorum ama sana yinede bir kac önerim var. Mesela yoga derslerine katilabilirsin. Bu derslerde geleneksel rahatlama ve meditasyon tekniklerini ögretiyorlar ve bu esnada dikkatli bir bicimde dogum esnasinda kullanacagin kaslari sekillendirebilirsin. Masaj derslerine katilabilirsin. Son olarak dogum korkusunu yenmek icin Insikak Suresini bolca okuyabilirsin. Bu Sure sadece dogum korkusunu yenmek icin degil dogumun kolay gecmesine de yardimci olacaktir.
Bende hamileyim bende korkuyorum ama tek doğuran ben olmayacağım nenelerimiz 8-9 çocuk doğurmuş korkmamis kendi gobeklerini kendileri kesmişler.. Allah kadını güçlü yaratmış doguramayacak olsaydık çocuk vermezdi.. demekki vücudumuz buna müsait herşey bir mucize çok istediği halde çocuk sahibi olamayanlar var o yüzden herkes yapıyorsa bende yaparım diyeceksin kadın doğum doktorlarından sıra bulamıyoruz bu kadar insan hamile onlar korkmuyorda biz mi korkalim
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş