Farklı bir soru ile yine karşınızdayım. Deniz atı misali kadınlar yerine erkekler doğum yapsaydı bu acıya karşı sizce dayanıklı olurlar mıydı?Doğum yapan erkek
Kadınlar yerine erkekler doğum yapsaydı bu acıya sizce katlanabilirler miydi?
11
9
Görüşünü yaz
En İyi Kız Görüşü
Gizli Üye
25 gü
Kadınlara hormonlar verilmiş doğum zamanı ve sonrasını unuturuz acı diye bir şey kalmaz. Kalsa zaten ikinci doğumu yapmayız. Bebeği kucağımıza aldığımızda. Bi de bebeğin bize ihtiyacı olması, onun büyümesini korunmaasını sağlamak hepsi o an acıları unutdurur. Önceliğimiz değiştiği için yoksa bütün ömrümüz boyu acını sürdürürüz kafamızda😀 Erkekler de doğum yapsaydı aynısı olurdu. O doğum sancısı veren aletler hormonları da yüklese dayanılır olduğu ortaya çıkardı.
2|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
majestetuncay | Çocuk & Ebeveyn konusunda 3b görüş paylaştı.
Master
25 gü
4 ayrı arabayla takla attım, ölümden döndüm.. 10 nun üzerinde kemiğim kırıldı, iki defa kaburgalarım çatladı.. ama bunlar bile katlanabileceğimi düşündürmüyor..
Eğer erkeklerin doğurganlık özelliği olsaydı o acıya dayanma güçleri de olurda. Doğa tamamen denge üzerine kurulu. Hepimiz sahip olduğumuz özelliklerle daha güçlü oluyoruz. Nasıl ki kadın her şeye dayanır diyoruz eğer erkek de böyle kutsal bir özelliğe sahip olsaydı bence onlar da kesinlikle bu acıya katlanırlardı.
Deney yapmışlar çok zorlanmışlar suni sancı vermişler dayanamamışlar.
2|0
0|0
Gizli Üye
26 gü
Bize nasil verilmisse dayanma gucu onlarada verilirdi. Ama bizim gibi kafayi yerlerdi. Youtube da regl ve dogum sancisi veriliyo erkeklere bi kanalda okadar guldumki muthiss.
Şöyle diyelim Allah yaratırken öyle bir yaratmış ki kimseye kaldıramayacağı yükü çekemeyeceği acıyı vermez böylelikle kadınlara doğum gücünü doğumda çektiği o acıyı kaldırması için ona uygun şekilde yaratılmış kadınlar tam tersi olmuş olsaydı erkekler doğum yapsaydı erkeklerede o acının üstesinden gelmesi için yardım ederdi ama erkeklerin doğasında doğum olmadığı için o acıyı erkekler kaldıramaz. KADINLAR BU YÜZDEN KUTSALDIR.
En İyi Kız Görüşü