çok erken anne olmak en son isteyeceğim şeylerden birisi. en son demiyim de hiç merak etmiyorum yani. o sorumluluğu alamam, çok korkarım, ne biliyim bir yeri incinir, boğazına bişi takılır filan çok korkarım ben. hatta hiç çocuk yapmıycam ben
0|0
0|0
Soran
1 ay
Bende böyle dusunuyordum işte hatta bu dünyaya kim niye çocuk getirir diye düşünüp duruyordum ama son zamanlarda bu durum çok değişti içgüdüsel olarak anne olmayı baya baya istiyorum sebebini anlamadım birden oldu
Hayır yani onceden değildim en azından şu son zmnlar nasılım bilmiyorum
Görüş sahibi
1 ay
Niye böyle oldu ki yakınında biri anne mi oldu
Soran
1 ay
Hayır saçma gelecek ama elimi karnımın üstüne koyup içimde bebek varmış gibi onunla konusuyorum ve bu iyi geliyor deli değilim normalim acaba delirdim mi bilmiyorum ki 😂😂
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
1 ay
Sen evde çok mu yalnız kaldın noldu 😂
Soran
1 ay
Yalnızda kalmadım noldu anlamiyorum ki 😂
Görüş sahibi
1 ay
O zaman yanındakiler seni gaza getirdi 😂😂
Soran
1 ay
Hayır hiçbiri değil ailem o tarz şeylerin konusunu dahi açmaz içgüdüsel olarak gelen bir his 😂yinede teşekkür ederim
Görüş sahibi
1 ay
Niye açmaz konuşmaz mısınız hiç 😂 ablan var mı evli 🤔😂
Soran
1 ay
En büyükleri benim 18im yanı evliliğin sırası değil eğitimimin üstünde duruyor daha çok annem o yüzden evlilik falan konuşmuyoruz, 🙃
Görüş sahibi
1 ay
Annen kaç çocuk doğurdu 😂
Soran
1 ay
3 kendimi sorguda gibi hissediyorum 😂
Görüş sahibi
1 ay
Hahahha niye öyle hissediyorsun ya muhabbet ediyoruz istiyorsan Dm den edelim 🤔😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
24Bende böyle dusunuyordum işte hatta bu dünyaya kim niye çocuk getirir diye düşünüp duruyordum ama son zamanlarda bu durum çok değişti içgüdüsel olarak anne olmayı baya baya istiyorum sebebini anlamadım birden oldu
sevgilin filan mı var o yüzden mi istıyorsun
Hayır böyle sanmiyorum 🙂
Tamam, öyledir
Hayır yani onceden değildim en azından şu son zmnlar nasılım bilmiyorum
Niye böyle oldu ki yakınında biri anne mi oldu
Hayır saçma gelecek ama elimi karnımın üstüne koyup içimde bebek varmış gibi onunla konusuyorum ve bu iyi geliyor deli değilim normalim acaba delirdim mi bilmiyorum ki 😂😂
Sen evde çok mu yalnız kaldın noldu 😂
Yalnızda kalmadım noldu anlamiyorum ki 😂
O zaman yanındakiler seni gaza getirdi 😂😂
Hayır hiçbiri değil ailem o tarz şeylerin konusunu dahi açmaz içgüdüsel olarak gelen bir his 😂yinede teşekkür ederim
Niye açmaz konuşmaz mısınız hiç 😂 ablan var mı evli 🤔😂
En büyükleri benim 18im yanı evliliğin sırası değil eğitimimin üstünde duruyor daha çok annem o yüzden evlilik falan konuşmuyoruz, 🙃
Annen kaç çocuk doğurdu 😂
3 kendimi sorguda gibi hissediyorum 😂
Hahahha niye öyle hissediyorsun ya muhabbet ediyoruz istiyorsan Dm den edelim 🤔😂😂
Olur 🙃
Yaz 😂
Nolduuu
Evet bencede erken hatta çocuk fikri çok saçma gelirdi ama son zamanlarda ne oldu bılmıyorum
Doğurganlığın olduğu için çok normal
Sx falan değil konu anne olmak istiyorum 🙄
O da zevkli ama :)
Evet ama konu o değil