Çakacan ağzına birtane yer o zaman ahahahahah şaka şaka benim ilerde çocuğum olsa ki imkansız evlenme givi birsey yok bol bol öperdim bebekler ve çocuklar evcil hayan gibi olmalı bence sevicen oyniycan o kadar yani çok şeker buyünce tatli olmuyorlar ama
Ben bazen bulunduğum ortamda çocuk yemek yemiyorsa sevdiğim bir çocuksa daha başka diyim aç ağzını uçak geliyor ya da vurdu gol oldu gibi kelimelerle yediriyorum çokta işe yarıyor😉
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
fukanınhatunu | Çocuk & Ebeveyn konusunda 141 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Uçak geliyo geliyoo dan başka yemek yedirme yöntemi yok
İnatlaşırsam hiç yemiyor o yüzden huyuna gidiyorum oyunlar güldürmeceler falan... ama bazen televizyon açıp oyalanırken ağzına tıktığım da oluyor elbette çünkü her zaman aynı sabır ve zaman olmuyor
0|0
0|0
_9Atom9_ | Çocuk & Ebeveyn konusunda 206 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Evet var yemek yemesen bir daha hiç yeme diyorum o zaman bak nasıl yemek yer
Beraber yemek yendiği zaman ve bu yemek ne kadar da güzelmiş faydalıymış gibi cümleler kurarak porsiyonu küçük tutarak çocuklarda bir güzel yemekleri yiyor
Hiç bişey yapmıyorum çizgi film tutkunu benim oğlum ama o olmasa da yer hatta ben kendine yediriyorum oda bana yediriyor huysuzlugu tutarsa eline ekmek veriyorum o onu yerken bende çaktırmadan yemeğini yediriyorum 🤭🤭
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Yok ama kendimden örnek veriyim saat başı yemek yiyorum adeta "yemek için yaşıyorum" moduna girdim
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş