hoşlandığım bir çocuk var. hoşlandığımı biliyor biraz ama beni tamamen arkadaş olarak gördüğünü söylemişti. ama birbirimize sorunlarımızı anlatacak kadar yakınız. bana ailesinin çok fazla kıyas yaptığını söyledi ama bu konuda ona nasıl yardımcı olabilirim, nasıl yanında durabilirim bilmiyorum. ona güç verecek bir kaç cümle var mı, benim için çok önemli..
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
14peki rica ederim
en azından içinde kalacağına öğrenmiş oldu, boşver salla
aynen benim de amacım oydu. Fakat bir şey diyeceğim ona hislerimi açıkladığım halde hiçbir şey olmamış gibi bana yazıyor
bu sana değer verdiği ve ilgi duyduğu anlamına gelir. bence hoşlanma anlamında ki ilgiyi ona göstermeyip hâlâ konuşmaya devam etmelisin. eğer hoşlanma konusunu hiç açmazsan afallar ve daha fazla ilgi istediği için hoşlanmaya başlayabilir
Ona açıldıktan sonra arkadaş olarak devam edelim dedi unutalım dedi seni kırmak istemem dedi. Ardından normal eskisi gibi yamaya başladı birkaç saat sonra. Bende mecburen daha açmadım o konuyu
iyi yapmışsın böyle devam edin hislerini belli edersen senden uzaklaşır o adım atana kadar sakin atma
Öyle diyorsan öyle yapayım o zaman.
benim ailem kıyas yapmaz ki. ayrıca bunu istemediğini biliyorum yani onu övmemi beklemiyor ama nasıl yanında oldugumu gösteririm bilmiyorum
Bilmem nasl destek olunur bu konuda bir fikrim yok
yinede teşekkür ederim
Rica ederim
ben sizden çözüm istedim sadece
👍🏻