1 ay
Lohusa depresyonu yaşıyorum. Ne yapabilirim?

Gizli Üye
1,5 ay önce doğum yaptım ama bebeğimi hiç sevmiyorum onu istemiyorum. Göğsümüde emmiyor. Onu odasında tek bırakıyorum bazen emmek istemediği için karnını doyurmuyorum. Ağlayınca tutup duvara vurmak istiyorum. Ne yapabilirim?
Güncellemeler:
Depresyona kaya karşına en iyi gelecek tedavi on dakka 15 dakka soğuk suyla duş alman bunu yaparken tabii soğuk duşun arkasına sıcak su kullanmaman. Çocuğun hiçbir şekilde günahı yok çocuğa kötü davranıp günaha girme. Sonuç duvar ile dünyayı onu getirip getirmeyeceğinizi ona sormadın uz kendi bireysel kararlarınızda Karıkoca. Onun seçim yapma bir şansımız yoktu.
Dediğim gibi Depresyona kaya karşına en iyi gelecek tedavi on dakka 15 dakka soğuk suyla duş alman bunu yaparken tabii soğuk duşun arkasına sıcak su kullanmaman. Çocuğun hiçbir şekilde günahı yok çocuğa kötü davranıp günaha girme. Sonuç duvar ile dünyayı onu getirip getirmeyeceğinizi ona sormadın uz kendi bireysel kararlarınızda Karıkoca. Onun seçim yapma bir şansımız yoktu.
Dediğim gibi Bir ay boyuncaz telafisini yapalım bir hafta içersinde zaten değişimi fark edeceksiniz kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve bunun gibi bir çok artışı olacak. Kendinizi iyi hissedecek yemekler kendinizi iyi hissedecek müzikleri dinleyebilirsiniz. Günde 15 dakikalık 4 kez en az dışarıya çıkmayamizi tavsiye ediyorum.
O ruhunuzu dinleyin kendinizi dinleyin kafanızı boş şeylerle kucağına izin vermeyiniz çevrenizdeki insanları. Eşinizle konuyu açık ve net bir şekilde konuşuruz önümüzdeki haftalar değişim görmezseniz o zaman uzman bir psikologdan randevu alıp onunla görüşmeniz en doğru adam olur.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
- Burası yardım arayabileceğin seni anlayan insanlarla dolu bir yer değil. Bu çok ciddi ve hayati bir konu. Dinlenmeye ve doğru desteğe ihtiyacın var. Acilen psikoloğa başvurmalısın. Yönlendirmemi istersen beni takibe al. Mesaj yolunu aç. Değilse mutlaka bir destek için lütfen başvur.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşleri
- Kadınlardan bir sürü güzel yorum gelmiş, iyi düşünen iyiye yönelten herkese bir sürü kalp ♥️
Ben anne değilim, evli de değilim gerçekten bilen tecrübeli birilerinden destek alman şu dönemde çok önemli bunu söyleyebilirim. Bir de bu annelik iç güdüsü bekarken nasıldı acaba çok merak ediyorum. yani psikolojik bir şey sonuçta ve temelinde yatan bir şey vardır diye düşündüm.0|00|0Görüş hala geçerli mi? - Gizli Üye1 ayOnunla mutlaka bağ kurman lazım. Yoksa sonra çok pişman olursun. Doğum yapmadım ama yine de anlıyorum seni. Ama şunu unutma bu günleri geri gelmeyecek. O senin bir parçan. Onunla olan bağını koparma. Aylarca senin bedenindeydi ve orada büyüdü. Şimdi de sana çok ihtiyacı var.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
119- Bak canım benim bu durumu her kadın yaşıyor inan bana ablamda şu an da buna benzer bir durum da ve ona elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Kendini en yakın hissettiğin kişi kim ise onunla sohbet et kendini aç hergün biraz yürü mutlaka temiz hava al. Eşinle sohbet et destek iste ondan. Geçecek bu günler araştırma yap biraz ve eğer uzun zamandır süren bir durumda doktora başvur. Bu şart. Utanma kendini saklama ailene kocana durumu aç ki sana yardım edebilsinler. Kendine iyi bak iyileşince yaz mutlaka. Allaha emanetsiniz.3|21|0
- Gizli Üye1 ayÖncelikle şunu bil bu durumu yaşayan çok kadın var , hiç geçmeyecek sanıyorsun ama inan ki geçiyor. Bu süreçte co fazla yalnız gerektiği konusunda gerek. ve mümkünse psikolojik destek almalısın. Çocuğuna eziyet etme lütfen tüm bu duyguların geçtiğinde pişman olursun. Onu kendi evlâdın gibi sahiplenmiyorsan allahtan bir emanet gibi gör ve öyle bak. Lütfen...3|10|0
- Tedavi olmalısın acilen her kadın yaşıyor yaşadıklarını ama evde yalnız kalmamaya çalış bu ara arkadaş eş dost ailenden birilerini çağır seninle kalsınlar, gündüzleri bir saatte olsun dışarı çıkmaya çalış, bebeğin senden bir parça onu sev senin sevgine muhtaç kucağına al öp bu zamanlar geri gelmeyecek1|10|0
- Psikologa git gerekli tedaviyi saglayacaktir. Arkadaslar kimseyi kinamayin bu dogal bir sey. Sende annelik ic gudusu gelismemis dogurmussun ve bitmis. Ona "kurtuldum" anlaminda bakiyorsun ve benimsememissin. Kimse kimseyi yargilamasin zor süreçler bunlar. Ama ani bir sinir kriziule bebegine zarar verebilir hatta öldürebilirsin senin yalniz kalmaman lazim bebekle. Ne yapacaginiz belli olmaz. Bir an once tedavi ol yoksa o nefret hic gecmez omur boyu tiksinirsin cocugundan2|00|0
- Acil psikolojik destek almalısın bunlar geçici arkadaşım yaşadı ve şu an çocuğuna baktıkça içim acıyor onları nasıl düşünmüşüm diyor sakın pişman olacağın şeyler yapma hasta olmuşsun ve tedaviye ihtiyacın var diye düşüneceksin destek almalısın lütfen 🙏0|10|0
- Cocugun bakiminda bilen bir yakinindan bir muddet destek al0|00|0
- Gizli Üye1 aybunun tedavisi yokmuş doktorlar genelde 6 aydan sonra bitiyor diyor0|01|1
- Alkarisi musallat olmus olabilirmi acabaa0|00|1
- Hepsini Göster Daha Az Göster
@redsnake0 ass cırıxx valik etağa sene ele söz deyerem beş qatından keçer. get dilliyivin alağını ele sora gel bize söz de barmağlıyan blett
- Gizli Üye1 aynasıl annesin ya sen o senin parçan ya1|10|1
Sayın çok bilmiş sen bir doğur anne ol o psikolojiye bir gir ondan sonra bir fikrin olur ve düşüncelerini yazarsın
- Hepsini Göster Daha Az Göster
- Gizli Üye1 ayOkuduklarıma inanamıyorum1|00|1
- Bir yakınımda böyle bir sorun yaşamıştı ben pek bilgili değilim tabi bu konuda ama, yakınımın yaşadıklarından gördüğüm kadarıyla bu geçici bir depresyon. Psikologa gitmisti ilac falan vermedi hiç. Yani bir ilaç tedavisi uygulamadı. Ama düzeldi zamanla bu durumu. Cogu kiside yazmıs burada zaten bende tasdikleyim, geçiyor. Sabret ve evladınla geçireceğin çok güzel günlerini bekle. İkiniz için sağlıklı, mutlu bir hayat dilerim.0|00|0
- Duymadığından ağlıyor olabilir. Mama takviyesi yapmanızı öneririm, yazık yavrucağa aç olduğu için ağlıyor olabilir0|00|0
- Yapma kızım ya böyle şeyler bugün zaten bir haber okudum hem sinirlendim hem içim gitti yapmayın böyle şeyler 😏0|00|0
- anneni yardıma çağır değilse bebek elinde tehlikeli olacak senin0|00|0
- Sen tam dayaklıksın kızım o cocugun senin sen dogarken sana aynı muamelemi yapildi şizofren misin sen nesin1|00|0
- Dikkat et sende bebeği kesip çöpe atma1|00|0
- Gizli Üye1 ayE nasıl karnını doyuruyorsun ya0|00|1
- Şaka mı bu 😀0|00|1
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Lohusa depresyonu yaşıyorum. Ne yapabilirim?
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evet Hayır
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş