Sevgilimin çocuğu ile problem yaşıyorum, nasıl yakınlaşabiliriz?

- Gizli Üye1 ayYa ben anlamıyorum herkes 'annesi çocuğu dolduruyordur' demiş. Nerden biliyorsunuz ya ne kadar iğrenç insanlarsınız. Her şeye bir fesatlık karıştıracaksınız değil mi? Bu kadın da çocukla bir tartışma yaşasa hemen kocasına ' onu annesi dolduruyor kesin ' diye saçma salak hallere sokacak. Ha bu başlığı açan kadına söylüyorum bak kardeşim ben ortaokuldayken babam bir kadınla evlendi. Kadin beni gezdirdi kiyafetler oyuncaklar vs vs. Sonra babam bana sordu ' kizim bu kadinla evlenebilir miyim?' diye. Ben de lanet olsun ki evet dedim Şu an 18 yasindayim dedemlerle yaşiyorum. O kadin da babamdan 3 cocuk yapti hepsi de daha ufak babam birakamiyor. Hizmetci gibi kullanmak mi dersin asagilamak mi dersin kadin her seyi yapti. Ama kimsenin umurunda değil çocuklar değil mi? Madem bir çocukla yakınlaşacak vaktin var , bir insanla ilişki kuracak hatta o ilişkide ciddi düşünecek vaktin var niye çocugunla ilgilenmiyorsun kardeşim? Bahane bunlarin hepsi. Umarim çocuğun babası çocuğuna düşkündür ve evlenmezsiniz.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşleri
- Çocuğun öz annesi eşini geri istiyor da çocuğu zorluyor mu bilemem, kimsenin günahını da almak istemem o yüzden bunu pas geçiyorum. Ancak burada babanın çocuk ile konuşması gerekir. Muhtemelen sizinle evlenince babasını bir daha göremeyeceğini, babasının sevgisinin azalacağını düşünüyordur. Hırçın davranabilir ancak babası burada sağlıklı düşünüp sakin kalmalı. Onunla konuşmak için izin isteyip konuşmak istemezse de müsait olduğunda konuşmak istediğini söylemeli. Çocuk kendini hazır hissettiğinde konuşacaktır. Ama çocuk ile başbaşa kalmalı bence. Tam bir baba - oğul konuşması, dostane ve duygular açık olmalı. Çocuğun anlayacağı şekilde sade, açık, anlaşılır, onun seviyesine uygun şekilde. Konuşmada ne anneyi ne kendini yargılamalı. Önce annesi ile boşandığı ama bu boşanmanın kesinlikle ona olan sevgisinden bir şey kaybettirmeyeceğini. Belki sonra sevdiğini, sizinle de bir hayat kurmak istediğini, kurduğunuz bu hayatta kendisinin de bir yeri olduğunu dile getirmeli. Sizi ona karşı biraz ısındırmalı ve kabul ederse belki bir küçük buluşma yapmalısınız. Belki de beraber onu bir parka götürün, beraber eğlenin. Ona da zaman tanıyın hemen ben senin annen olmaya gelmedim, arkadaş olabiliriz konuşmaları yapmayın. Sadece zaman verin, belki hiç konuşmayacak ama emin olun her adımınızı izleyecektir. Isınsın hele ne muhabbetler kurar o bücürler :)) Lütfen yapmacık davranmayın ona, çocuk bunu hisseder.0|11|0Görüş hala geçerli mi?
- İlk önce çocuğu anlaman lazım, onun için de çok zor, bir annesi var ve yeni bir anne istemiyor olabilir. çocuklar için en önemli şeylerden biri sevildiğini ve anlandığını hissetmektir. ona karşı hep sevgi dolu ve anlayışlı ol. bir şeyi kırarsa kızma 'olabilir herkes hata yapar' de. sevgilin ile oğlu arasında bir kavga yaşandıysa çocuğun yanına git ve onu anladığını söyle ve babasıyla aralarını yapmaya çalış. böylelikle çocuk bu kadın benim ve babamın arasına girmeyecek diye düşünecektir. ona sık sık onunla vakit geçirmek istediğini söyle ve sık sık onu sevdiğini söyle. öfleyip pöfleme ki ondan sıkıldığını düşünmesin. bir derdi varsa ve üzgünse gidip derdini sor ve yardımcı olmaya çalış. ve sakın zorlama, bana anne diyeceksin gibi baskılar yapma. ve oğlunu sevgilinin oğluyla tanıştırabilirsin0|00|0Görüş hala geçerli mi?
- Oğlunu kendin mi yetiştirdin?
Benim de bir oğlum var ve böyle bir durum için bu soru biraz acemice geldi bana.
Henüz tanışmamışsınız bile ve her çocuk annesini babasıyla görmek ister. Hayatlarında başka birinin varlığını kabul etmek istemez. Ve doğal olarak sizle tanışmak istemiyor. Bu bir problem değil doğal bir durum. Önceliğiniz kendinizi nasıl sevdireceğiniz değil onu anlayabilmek olursa o zaten zamanla alışır ve belki sever.0|00|0Görüş hala geçerli mi?Ya yorumlara baktım da midem bulandı. Özellikle pembeli üyelerde gördüm "annesi dolduruyordur" yorumlarını!!
Siz kimsiniz ya ne biliyorsunuz da annesi dolduruyor dersiniz? Annelere bok atmak ne kolay dimi? Baba ne yaptı acaba diye düşünemiyorsunuz. Hiç bir kadın (istisnalar hariç) kolay kolay yuvasını bozmaz hele de çocuğu varsa mutlaka geçerli bir sebep vardır. Ve hiç bir kadın çocuğunun kötü olmasını babasıyla problem yaşamasını istemez. Dışarıdan ahkam kesmek kolay ve soruda kadının adı geçmezken annesi dolduruyordur yorumlarına çıldırıyorum. Önyargılarınızda boğulun, yadırgadığınız durumlara kendiniz düşün
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
2924- Sevgilinin oğlunu bırakıp kendi oğlunla ilgilen bence. Daha tanışmadığın çocukla yakınlaşmadan söz ettiğine göre kendi çocuğunu da kendin büyütmemişsin. Önce kendi evladına annelik et sonra başkalarınınkine yakınlık gösterirsin hatta kendi oğlunla tanıştırırsın, kaynaşırlar.3|30|0
- Cocuk o adı üstünde kabullenmesi illaki zaman alıcak. Ben 11 yaşındayken annem evlenmişti 17 yaşındayım yeni kabullendim. Ha saygısız bi cocuk degildim hic bi zaman. Ama sevmem icinde kimse zorlayamazdı. O yuzden normal alttan alıcaksın.0|00|0
- Doğal ol gereksiz samimiyetten sevimli olmaya çalışmaktan yani kendini sevdirmeye çalışmaktan kaçın dha da itici gelir çocuğa çünkü belki de sadece bı kanı bu annesi bu konu da uyarı ve dolduruşta bulunuyor olabilir hani bak senin kalbini kazanmak için sana hediye alicak sana sevimlilik yapicak benim yerime geçmeye çalışıcak gbi vs çocukta bunları hatrliyacak ve size karşı iyi şeyler düşünmycek kabullenmiycek o yüzden akışa bırakın yapilacak extra bısey yok yani0|01|0
- Olan hep çocuklara oluyor. Anne baba bosaniyor sonra ortada kaliyorlar. Anne babalari kendini dusunup yeni hayat kurabiliyor ama o cocuklar hicbir zaman hayalindeki gibi anne babasiyla beraber buyuyemiyor2|20|0
- Gizli Üye1 ayBenimde erkek arkadaşımın oğlu var annesiyle yaşıyor ben babasıyla birlikte yaşıyoruz. Babasiyla yasamaya geldi 2 defa 10 yasinda birlikte yasadik ucumuz. Benide seviyor sariliyor opuyor. Şu an gtti mesela baska ilde yasiyolar surekli getiremiyor babasi. Oyun oynuyoruz oninle birlikte konusuyorz. Ortak nokta bulmak gerekiyor bnce. Ne seviyorsa ordan yuru1|00|1
- Bence hiç öyle yaranmaya çalışma. Üzerine gitmeyin, siz uğraştıkça senden soğur. Kendi haline bırakın bir süre sonra kendi tanışmak isteyecektir.0|00|0
- Gizli Üye1 ayAnnesi izin vermiyor olabilir bilemeyiz sen cok israrci olma sevgilinede soguk olma zamanla getirecek bi gun oglunu o zamanda cok sicak davranarak onu sasirt. Mesela babasindan cok onla ilgilen. İste aciktin mi usudun mu falan gbi. Hediye al ona. Yine goruselim de. Begendigi filmleri sor bende cok severdim falan de ortak nokta bul. Ama Şu an hicbise yapma sadece bekle ve iliskini yipratma bunun ici0|02|0
- Şöyle ki eğer görüşmediyseniz bir araya gelmeye çalışın ilk sonra onu etkileyecek kalbini çalacak şeyler yapın ve ayrıca onun sevdiği yemekler yapip babasından ona gönderin ve oda senin ona gönderdiğini söylesin yavaş yavaş öyle çözebilirsiniz0|00|0
- Henüz çocuk 7 yaşında küçük pek bişey diyemezsin şu da olabilir annesi de dolduruyor olabilir eğer öyleyse zaten çocuğa ne yaparsan yap ısınmaz sana bu konuyu babası ilerleyen zamanlarda alıştıra alıştıra anlatacak sizi habersiz bir araya getirsene olur illa çocuktan izin almasına gerek yok1|01|1
- Gizli Üye1 ayÇocuğun huyuna suyuna git. Karşı çıkma arkadaş abla gibi ol sever seni0|00|0
- Bence, sizi bir araya getirsin ama arkadaşca tanıştırsın. Sonra buluşunca kendini sevdirmege çalış onunla yani çocukla arkadaş olmaya çalış yani çocukla çocuk ol.0|00|1
- Evleneceği kadın sıfatıyla cikmasan karşısına şimdi önyargılı ya , arkadaş vs seklinde tanissan o onyargisindan kurtulur belki seni tanımaya çalışır tanıyınca da sever belki bilemiyorum0|00|1
- Sevgilin halletmeli çocuğunu ikna etmeli çocuk tanışmayı kabul ederse iyi davran suyundan git onun günahı yok sonuçta sevdir kendini sever seni kabullenir0|00|1
- Kendi evladına anne olmayan başkasının çocuguna hiç bi halt olamaz. Böyle bilir böyle söylerim. Hayırlısı hakkında.1|00|0
- Böyle durumlada çocugun sağlığı için psikologlara başvurulmalı. Çocugun üzerine gitmeyin, kendini ne zaman hazır hissederse o yakınlaşır zaten.1|00|0
- Çocukla daha tanışmadan problem yaşadığını belirtmişsin:) Bir tanış, ona doğal davran ondan sonra karar verirsin nasıl yakınlaşma planı yap.0|10|0
- çocuğa onun annesi olmaya çalışmadığını sadece babasıyla evlenmek istediğini söylersen belki öfkesi geçebilir ama en iyisi pedogog yardımı0|00|0
- Çocuğa sıcak davranman lazım ama zor seni sevmesi 2. kadın olarak görür annesini unutmaz0|00|0
- erkek cocukları genelde sıkıntı cıkarır normal0|00|0
- Gizli Üye1 ayHediye al ona buluşursanız ama çok sevemez belki annesi dolduruyodur0|01|1
- erkek çocugu yorar insanı0|00|0
- Gizli Üye1 ayBabası halledicek bu meseleyi0|00|0
- Sevgilini bırakarak tamamen uzaklasabilirsin :)1|20|0
- Abla evlenince cocuk istiyonmu0|00|0
Hemenmi istiyom abla bende bosamdim evlebcem cocugum var ama evlemince hemen cocuk yapmalimiyim
- Hepsini Göster Daha Az Göster
- Yadırgamak istemiyorum seni ama yani aslında zihniyet olarak çok kötüsün. Yani resmen kendi oğlumu babasına verdim o da eşine versin çocuğu onunla mı uğraşacağım gibisinden konuşmuşsun üzücü. İki çocuk içinde üzücü aslında. Yedi yaşında ki bir çocuğun böyle olması gayet normal değil mi. ? Sende annesin ve oğlun var yani bunu hazmetmek kolay mı sanıyorsun.3|00|0
- Bunu zamana bırakmalısın, çünkü o henüz 7 yaşında 16 veya 17 yaşında değil hiç tanımadığı bir kadını annesi yerine koymak kısa bir süreç değil. Elinden geldiğince onunla güzel zaman geçirmeye çalışmalısın bu sayede sana alışır ve aranızda problemleriniz kalmaz0|00|1
- Çocuğun sevdiği şeyleri öğren
Bunlar hakkında bilgi sahibi ol
Elinde materyal bulunsun
Çocuk bu
İki oyun iki güzel söz halledersin
Ornek uzay ile ilgileniyorsa benzeri seylerle ilgili dergiler ya da teleskop gibi bise olsun
Futbol. ile ilgileniyorsa tuttuğu takım ve oyuncularını. ogren
Benzeri şeyler hazırla
Bu arada sevgilinde bak işte benim arkadaşım da şunlar varmış bu konuda bilgisi çokmuş filan diye yağlama ballama yapması gerek0|00|1 - Sizin cocuğunuz nasıl babasında anlamadım. Kusura bakmayın ama fark ettiğim kadarıyla özgürlüğünüze düşkün gözüküyosunuz. Sorun sizde biraz ağır olabilir ama bu adamlada anlaşamıyacaksınız.0|00|0
- cok da sogruymus gibi gelmedi yani 7 yasinda cocuk babasi onu bir yere goturecekse babasiyla her zaman gider :) adam hala evli olmasin :)0|00|0
- Gizli Üye1 aySende oğlunu al quadruple (dörtlü) tanışma seansı yapın :) oğluna söyle cici kardeşiyle ilgilensin ;) böylece hem oğullarınız rahat eder hemde siz rahat edersiniz. Fazlada rahatlamayın yeni bir oğlanın temellerini atmayın nikahtan önce ;)0|00|0
- Ohhh erkendrn b*k varmış gibi evlen yap çocuğu da at babasina kendin seyinin zevkine takil ne guzel hayat yaa2|00|0
- Gizli Üye1 ayKendi çocuğun babasıyla yaşıyor ve sen başkasının çocuğuyla yakınlaşmanın derdinde misin? Çok şükrettim şu an iyi ki senin gibi bir annem olmamış diye.0|00|0
- Annesi sisiriyordur çocuğu. tanjsmak istemiyorsa zorlamayın. Biraz daha büyüsün o zaman denersiniz.1|01|1
- Kafayi yemişsiniz. Rezillik ya resmen. Olan o zavallı çocuklara oluyor..2|01|0
Evlenir de mantık o kadar saçma ki kendi çocuğu umrumda bile değil resmen. Çocukların psikolojisi ne hale geliyor düşünen yok
Evet ruhsuz insan sadece kendi keyfini düşün. Ama şunu unutma o çocuk ileride görmek istediğin zaman sana düşman olacak
- Gizli Üye1 ayBabası düşünecek. Ama ciddi olmadan da tanışmamız tavsiye etmem. Çocuğun ruh sağlığı daha önemli0|00|0
- Çocuğa ablalık yapmayı dene. Her severinde ona ilgi gösterip hediyeler falan al.0|00|1
- Aynı sorunu bende yaşıyorum sevgilimin çocuğu nefret ediyor benden en iyisi uzak kalmak diyorum0|00|0
- Bir surpriz yap ve sevdigi bir sey var ise onu al. Bak goreceksin o zaman zamanla sana alisacak.0|00|1
- Çözemexsiniz0|00|0
- acaba sen çocuk sevmiyor olabilir misin?0|00|0
@capkin_kurufasulye30 Aynen cocuğun seninle değil ayrıca 10 yaşında anne sevgisi gerekli
Yargılamak kolay tabı. Hıcbır anne zorda kalmadıgı surece evladından ayrılmaz mucbır srbeplerı vardır burdan yargılamayın lutfen hrkes yorumunu buna gore yaparsa sevınırım.
- zamanla alışır merak etme0|00|1
- Gizli Üye1 ayEvet0|00|0
- Gizli Üye1 ayÖnce kendi çocuğunla ilgilen..1|10|0
Benzer Benceler
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş