Bu ayıma kadar devlete gidiyordum, şehir değiştirdiğim işin son ayım özele gidiyorum şimdi. 32. Haftada bitiminde bi gittim. Üç hafta sonra tekrar gel dedi. 35 in sonunda gittim kontrole. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Haftaya gideceğim yani. Büyük ihtimalle çatı muayenesi yapacak ve şeyi sormak istiyorum 10 gün sonra gitmiş olacam yine ücret alırlar mı? Sanırım bu kez nst ye de bağlarlar. Malum doğum yaklaştı artık 37. Haftaya giriyoruz
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
20Hastanelerin şartları değişir ama genel olarak 10 gün içinde gidildiğinde kontrol kabul edilir ve muayene ücreti alınmaz.
9. Ayına girildiğinde zaten her 10 günde bir görmek ister doktor.
Nst için ayrı ücret alacaktır ama 😊
Çatı muayenesi yapacağını sanmıyorum çatı muayenesi için henüz erken.
Eğer çatı muayenesi yaparsa en fazla bir hafta sonrası için gün verecektir.
Nasıl doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
Bugün 36+6 yız. Bu hafta içi Doktora gittiğimde 37+2 olmuş olacağım, ama doktor 38. haftadasın diyecek. Çünkü 36. haftamdayken 37 dedi. Herneyse. Aralık ayı sonunda muayeneye gittiğimde sesli düşünmüştüm şubatı bulmasın Ocak sonu doğsun diye. Doktorda demişti ki sezeryande olur öyle. Bende demiştim ki ben normal düşünüyorum. Doktorda dedi ki sonra hatırlat çatı muayenesi yapalım. Bu gidişte hatırlatmadım ama haftaiçi gidince hatırlatacam
Evet
Erkeklerden ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!