Benim bebe 6 aydır anneannesi ve babaannesi dışında kimseye gitmedi ve onlardan başka halası ve dayısı hariç kimseyi tanımıyor 🤭Pandemi bebekleri 😕Biz bu çocuklara dışarda kocaman bir dünya olduğunu nasıl göstereceğiz peki sonra? Dünyaya nasıl alışacak bu bebekler? Psikolojisi bozulmasın yavrumun kız? 😂 Dünyayı evimiz sanacak çocuk çok korkuyorum. Ne zaman bitecek bu salgın? Ben daha bebek arabamın siftahini yapamadım. Günah günah..
Pandemide doğan çocukları nasıl dünyaya alıştıracağız?
6
4
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
YessiiM | Çocuk & Ebeveyn konusunda 166 görüş paylaştı.
Bilge
3 gü
Merhaba. Tam hafta sonu yasaklarının olduğu zamana denk geldi yavrucuğumun doğumu, bebek arabamızı sadece hastaneye ve sağlık ocağına gittiğimizde kullanıyoruz şöyle keyifle bir deniz kenarında gezemedik. Oğluşum 8 buçuk aylık oldu, herkesi yabancı görüyor babası ve benden başkasına yaklaşmıyor her gördüğü kişiye ağlıyor hadi bunu geçtim kapının önüne çıksa bile ağlıyor dışarısı değişik geldiği için. Umarım alıştırabilirim çocuğumu bu dünyaya, eve ve içine kapalı bir çocuk yetiştirmek istemiyorum.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
PiLLy_BheBek | Çocuk & Ebeveyn konusunda 821 görüş paylaştı.
Master
3 gü
Onlar bu şartlarda doğdukları için yadirgamadan alışacaklar çünkü öğrendikleri şey bu olacak. Asıl bu duruma alışmada zorluk çekecek olanlar bizleriz. Biz sarılmaya , kaynaşmaya alışmış bir milletken birbirimizi gördüğümüz yerde şapur şupur öperken şimdi birbirimizden kaçıyoruz Ve herkes bu yüzden depresif bir süreçten geçiyor
EmirAdakul | Çocuk & Ebeveyn konusunda 112 görüş paylaştı.
Yoda
4 gü
Vallaha bir anne olarak yakarışında çok haklısın. Her doktor farklı bir şey söylüyor. Bu gidişle pandeminin daha uzun süreceği aşikar. Bu süreçte köy, kasa veya dağ evi tarzında yerlerde doğan bebişler bir tık daha şanslı diyebiliriz. En azından dolaştırabileceğiniz alanlar mevcut hep bebiş gezmiş olur hemen siz sportif aktiviteler yapmış olursunuz.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş