19 yaşındayım ve hamile olduğunu öğrendim. Bebegimin babasi çocukluk arkadaşım ama şerefsizin teki hıc bir şey isteyerek olmadı. Hamile olduğumu herkes öğrendi zaten öncesinde herkese anlatmış ben onun kızlığını aldım ona sahip oldum şimdi ne halt yerse yesin diye. Hamile olduğumu söyleyince ya aldıralım ya da evlenelim farmoliteden boşanırız dedi ama benim ailem arkamda zaten okuyorum ancak bebeğini babasiz büyütmekde istemiyorum ama onla asla evlenemem gururum yediremem sizce bebeğime büyük bir haksızlık mi yapmış olurum bu bencilik mi?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
106💕teşekkür ederim
Birlikte yaşarız birlikte büyürüz hayatıma bir mucize girdi belki doğru zaman değildi ama iyki geldi
Bilmiyorum çok zor Allah kolaylık versin
Sana bir şey sormak istiyorum, tabii cevaplamak istersen. Hamile olmak nasıl bir duygu? Yani onunla bir bağ kurduğunu hissedebiliyor musun? Rüyamda kendimi öyle gördüm ve bilmiyorum çok hoş bir histi. Açıkçası bu rüyayı görene kadar ileride sadece kariyer planları yapan biriydim, beni çok etkiledi. Evlilik düşüncesi beni geriyor ama anne de olmak istiyorum sanırım.
@ueana_ eğer sevdiğin adamla beklediğin bir anda gelirse çok güzel bir histir evet annelik çok güzel ama benim durumumda degil
Anladım, teşekkürler. Ama böyle düşünme ya ailende destekliyorsa anneliğin keyfini çıkar. Her şeyde vardır bir hayır. Açıkçası ben aldırmama taraftarıyım. Yine de sen bilirsin.
Keske insalari yargılamasanız eğer isteyek olsaydı zatn alırdım ya da kendimde olsaydım insanlarin ne halde olduğunu bilmeden yorum yapmasanız keske
Hayır destek oldular.
Yaaa ne güzel bir aile
Anlayışlılar tabiki ilk başta çok kızdılar ama sonunda arkanda olacağız dediler.
Bizim burda direkt kafasına sıkıyorlar
Anladım yok ya babam çok sinirlenince elini kaldırdı ama onu bile vurmadı.
Canım yaaa Allah kolaylık versin sana ne diyelim dik dur i it pişman olup gelecektir