Tablet ve telefonlarla mı? Pahalı oyuncaklarla mı? Kitaplarla mı? Yoksa ona arkadaşlık ederek mi?Ah çocuklar ❤Sizin çocuğunuz nelerle büyüyecek? Benim ki hepsiyle.. Hepsinden biraz biraz 😂
Hepsinden ortaya karışık ama beynini yıkamayacak ve onun bu modern dünyanın kölesi yapmayacak kadar. Tek amacım gelecek nesilleri kurtaracak çocuklar yetiştirmek olacak.
Hepsinden biraz biraz karışım yapacağım ama her şeyden önce onunla arkadaş olmak istiyorum. Ben ona herşeyin en iyisini öğreteceğime inanıyorum. Teknoloji konusunda Tablet ve Telefondan daha çok Bilgisayar kullanmasını isterim. Herşeye parmaklarıyla sadece dokunarak ulaşmasını istemiyorum. :)
Çocuğun yediği helal giydiği haramdır derler. asla pahalı marka şeyler giydirmem zaten ne giydirmem zaten n en anlayacak markadan. ama temiz olsun yüzdr yüz pamuk olsun bunlara dikkat ederim. sırf marka diye üç ay sonra. giyemeyeceği kazağa zaradan alıp 500 lira vermek hem enayilik hem görgüsüzlük
İlk çocuğumu hem kitaplar hem mobil uygulamaları tanıyarak büyüttüm, büyütmeye devam ediyorum. Çok şükür bağımlı olmadan yeterince tanıyarak, verimli kullanarak büyüdü.
Teknoloji çağındayız bir yer de alışacaklar tabletlere ama tabi çocukla ilgilenmemek için eline tablet sıkıştıran bir baba olmayacağım. Hepimizin çocukluğun da olduğu gibi onların da olacak elbet ama öyle yüzlerce değil. Benim kızım veya oğlum değil mi en pahalısını alırım demiyeceğim eğitici öğretici oyuncaklar ufuklarını açacaktır. Kitap yani sene de en fazla 2 tane falan okuyorum o yüzden onlara da pek yardımcı olamam :) Evet arkadaşlık tam bana göre ben arkadaş olmayı seçiyorummm ❣️
Kitapla büyüteceğim belki bana kızacak ama okulda bir konuşma yaptığında ya da sevgilisiyle konuştuğunda kitap okumanın ne kadar yararlı olduğunu anlayacak.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş