Çocuğunuz çirkin olursa ne yaparsınız?

- Bende çirkinim. çocuktanda yakisikli olmasini beklemiyorum ya da cok guzel olmasini. fakat cocugu egitimli , ozguvenli ve dogru bir insan olarak yetistirmek cok onemli. o zaten omru boyunca size mutesekkir kalacaktir. cirkin oldugu icin anne babasini suclayacak kadar aciz insanlar , zaten guzel olsalarda bu sefer zengin olmadiklari icin suclardi. zengin olsalarda bu sefer istedigi gibi at kosturamadigi icin cehaletle suclardi. o kafadaki bir cocukta zaten dedigim gibi bir aileden cikmaz. cikarsa da akillandirmasi kolay. baba dayagi :D0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
- Merhaba,
Soruya istemeden çok güldüm 🤭 renkli gözlü olmayan bebekler çirkin mi oluyor?
ya da renkli gözlü olmayan insanlar çirkin mi ki? Renkli göz bana göre bir güzellik ölçüsü değildir, aksine kendi adıma hiç sevmem çok soğuk bulurum renkli gözlü insanları.
Ama yine de sana harika bir haberim var dedelerin renkli gözlüyse renkli gözlü olabilir. Abim ve yengem ikiside kahve gözlü ve esmer buğday tenli insanlar 2 tane kar beyazı mavi gözlü çocukları oldu 😊
Bu arada o bebek dünyanın een çirkin bebeği olsa bile sana dünyanın en güzel bebeği gelecek çünkü o senin bebeğin, senin mucizen ❤
Benim bebeğim 2800 gram doğdu küçücük kırmızı bir şeydi onu kucağıma almaya bile korkmuştum ama kucağıma aldığımda ne güzel doğurmuşum demiştim üstelik dünyada kokladığım ve koklayabileceğim en güzel kokuydu.
Yersiz telâşlar bunlar yani. Hem varsın çirkin olsun ne olacak? Eli ayağı sağlam olsun da güzellik çok göreceli bir kavram.0|50|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
- Bir gün bize bir misafir gelmişti bebeğide vardı yanında ama nasıl çirkin kardeşime dedim bu ne lan çok çirkin diye bu hıyarda gitmiş kadına söylemiş kadının bana cevabı şuydu: “ O senin için çirkin olabilir ama benim için dünya güzeli” o günden sonra anladım demekki insana kendi çocuğu güzel geliyor0|00|0Görüş hala geçerli mi?
- Anlattığın kadarıyla , öncelikle sen çok güzelsin. Çocuk meselesine gelince bu bizim bildiğimiz üç beş tane genetik durumlara bağlı olmuyor. Yaradan nasıl güzel görürse öyle yaratır. Önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
4829- Bebeğiniz doğunca onu çok seveceksiniz. Takılmayın böyle şeylere. Hem annesi güzel babası yakışıklı olupta çirkin olan da var, annesi babası çirkin olup çok güzel çok yakışıklı olan da... Yeter ki doğacak bebek sağlıklı ve gelecekte iyi bir insan olup iyi bir yaşantısı olsun.1|00|0
- Evladınızdan bahsediyorsunuz farkındamısınız alınmayın ama çocuğunuza üzüldüm ve acıdım şimdiden insanı her şartta koşulsuzca tek seven anne babasıdır ama siz daha doğmadan ona çirkin olursa diye şartlı ön yargılı bakıyorsunuz. Gerçekten çpk üzücü ve vahim bir durum saygısızlık olarak algılamayın ama bu düşünceniz devam ederse çocuk yapmayın lütfen sonra o çocuğun hayatınıda mahvedersiniz. (Ağır olduysa üzgünüm ama bir anne olarak yazdım )3|10|0
- Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş , rahmine düştüğü anda annelik duygusallığı başlıyor, göz göze geldiğin ilk anı hiç bir zaman unutamıyorsun, o ilk tanışma yi, Lakin dualarını eksik etme sağlıklı olsun gerisi boş, kız ya da erkek , çirkin ya da güzel.. bunu samimi söylüyorum , oğlum erken doğdu yüruyemiyor bir ayağımız rehabilitasyon merkezlerinde bunada şükür diyoruz. sağlık gibisi yok nokta.1|10|0
- Dikkat ettimde çirkinlerin çocukları daha güzel oluyor ne hikmetse 😅2|00|0
- "Dünyada bir tek güzel çocuk vardır. Ve bütün anneler ona sahiptir"
"Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş"
derler.2|30|0 - bebeğin güzel olur da büyüdüğğnde nasıl olur bilmem ya da öyle düşünme eniştem çok çirkin ablam güzeldir beyaz tenli falan ama yeğenlerim hep bize cekmiş1|00|0
- bu nasıl soru kargaya bile yavrusu şahin gözükür evlat cirkin olurmu0|00|0
- Çocuk daha çok anne babaya benziyor benim yeğenim var yeni doğdu ben ve akrabalar bana benzeyecek diye düşünüyorlarmış güzel olacak diye. Ben yeşil gözlü, dalgalı saçlıyım. Çocuk bana hiç benzemiyor ama çok tatlı.0|00|0
- Ne mi yaparım kafaya bak benim çocuğum ne olursa olsun benim çocuğumdur bir de kalkmış gen tespitine girmişsin.2|10|0
- Kirpi bile yavrusunu pamuğum diye severmiş. Ne kadar çirkin olursa olsun anneye ya da babaya dünyanın en güzeli görünür. O yüzden çirkin olması imkansız.1|00|0
- Gizli Üye1 ayErkek dayiya kız halaya benzermjs yatakta kim daha kuduruksa😅 kadın mesela kuduruk istekli erkek çocuk oluyormuş eğer erkek daha kuduruk sa kız 🤣🤣 oluyor mus1|00|0
- Ne salakca bir fikir. Koyu renkler daha guzel zaten.0|00|0
- Başım gözüm üstüne çirkin diye sevmicek miyim çocuğumu hayret bişey1|20|0
- Ne yapmamızı ögrenirsin allasen? Allah'ın bize verdiği emanete sahip çıkacağız, bu Allah'ın bize emaneti.1|00|0
- Siyah saçlı siyah gözlü olunca çirkin sarışın renkli gözlü olunca guzel mi oluyo? ne saçma bi düşünce bu.1|00|0
- Hayır aptal mısınız siz ya? Kime göre cirkin neyengore cirkin cocuğu gipine gore mi seveceksiniz? Ne aptal indanlarsiniz yapmayin cocuk falan birakin0|00|0
- Çok ama çok severim. Bir de sizin gibilerin ürememesini umut ederim.0|10|0
- Çirkin çocuk yoktur bence. Sağlıklı olsun, akıllı olsun, olmasa da sevilir evlat.0|00|0
- Gizli Üye1 ayÇocuğum çirkin olursa kocama dollerinin güzellerinden neden vermedin diye kavga ederdim xkxmejsh şaka şaka0|11|0
- Kargaya yavrusu kaz görünürmüş derler.0|00|0
Sevdikleri hayvana göre değişiyor demekki. O zaman müsadenle bir tanede bende geliyor. Kuzguna yavrusu koala gibi görünür. Hadi eyw
- Sağlıklı olsun diye dua edin3|10|0
- Gizli Üye1 ayKendi çocuğun olursa dünyanın en güzel çocuğu olur0|00|0
- Gizli Üye1 ayKendi çocuğuna çirkin diyen de naısl annedir0|00|0
- Gizli Üye1 aySağlıklı olsunda gerisi teferruat0|00|0
- Şükrederim sakat doğmadığı için0|00|0
- Gizli Üye1 ayÖyle olacak şimdiden özür dilerim cocum0|00|0
- Ya öf ne çirkini ya insanįn çirkini olmaz1|00|0
sen bide üniversite mi okudun hangisinde okuduysan söyle de çocuğumuzu oraya göndermeyelim seni eğitememişler. yazık ya bir anne olarak çıkmış buraya çocuğum çirkin okursa nr yapacağım diyr soruyorsun. demek ki engelli bir çocuğun olsa poşetleyip çöpe atacaksın haberlerde görüp şaşırıyordum
- Hepsini Göster Daha Az Göster
sorma ya millet tüp bebek bebek merkezlerin de yatıp kalkıyor dünyanın acısı masrafı tek bir evlat için. şimdi bunun yetiştirdiği çocuk nasıl sağlıklı bi birey olsun. yani o kadar emin. ki çocuğun sağlıklı olacağına güzelliğinin derdine düşmüş allahım deli kuluna akıl versin
bozar tabi ya
çirkinim de ondan dışlandım zannediyor kadına bak üzülüyorum ya bu yaşa gelip iyi kötü eğitim alıp kendini gram geliştirmemiş kadınların varlığına şahit olunca- Soran1 ay
@noluyoruz22 Evet o yüzden dışlandim, yuzume bakmadi insanlar, arkadas ortamlarini bilmiyorsan konuşma mükemmel bir toplumda yasamiyoruz, bebeğim engelli doğsa çöpe atmam ama kahrederim tamam mi bu onun hayatı için zorluk biz ebeveynler sevsek bile bu iğrenç toplum onu dışlayacak, normal bir hayatı olmayacak, tek taraflı düsünmeyin, bu toplumda çirkin insanlara engelli insanlara nasıl bakıldığını biliyoruz...
Senide anlıyoruz ama kimse kimseyi dışlamamalı çocuğunu güçlü yetiştir ona önce kendini sevmeyi öğret çünkü sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez.
valla benim 7 yıllık üniversite hayatım oldu bir sürüde arkadaşım oldu hiçbiride manken değildi. güzel. sayılamayacak arkadaşlarım da vardı ama çok seviliyorlardı çünkü özgüvenleri yüksekti dışa dönüktüler güçlü yönlerinin farkında olmak önemli nedir güzellik ya kaç yıl sürüyor bu güzellik allah aşkına çocuğun dünya güzeli olsa ergenlik döneminde oturup ağlıcak zaten en çirkin benim diiye. çok güzel olunca çok güzel hayatlar yaşıyorlar zannediyorsun ama önemli olan o güzelliği taşımak.
- Evlat edinirken bile kaş göz rengi aranmaz etik değerlere ters, böyle bir düşünce halinde olan da zaten ilk önce psikolojik yardım alsın😡0|00|0
- Yapacak bir şey yok ki. Çirkin oldu diye evlatlıktan reddedemeyiz. Benim çocuğum sonuçta her şeyiyle en yükümlüyüm en iyi şekilde bakmalıyım.0|00|0
- Çocuğu çöpe atacak değiliz ya. Allah sağlık versin yeter. Güzellik çirkinlik göreceğil kavramlar. Herkes ister brad pitt gibi oğlu olsun ama bizden ancak Mahmut Tuncer çıkar.1|00|0
- Fark etmez, sonuçta bize ait bir varlık olacak. Sağlıklı olsun da gerisinin önemi yok.0|00|0
- Benim evlenmem imkansız olduğu için çocukta yapamam ki zaten yapmama daha iyi benim yapacagım çocuk düzgün olmaz1|00|0
- @jcometopapa çocuğum olursa yakışıklı olma ihtimali sıfır
O yüzden çocuk yapmam
Zaten baba olmak istemiyorum0|10|0 - Karganın yavrusu kendine şahin gibi gelir. Evlat başka bir şey en çirkin çocuk o olsa bile insan onun tipine bakmaz. Evlat candır kandır bir parçadır. Senin canını taşır2|00|0
- Gizli Üye1 ayrenkli gözlü olması güzel anlamına gelmiyo , çok renkli gözlü gördüm çirkin.
sen güzel değilsen çocugunda güzel olmaz işte burnun çene yüz boyutu önemli0|01|0 - Ben çirkinsem çocuğumda çirkin olur diyip yapmam evde mutant yetiştirmiyelim arkadaşlar sonra toplama kampı gibi toplanıcaklar 1 kişiye 5 kişi dalıcaklar0|00|0
- Gizli Üye1 ayCirkin veya guzel tanimlamasi zor kavramdir😂😂😂🙏0|00|0
- Cirkin ve güzellik anlayışını göz rengine bağlaman biraz komik olmuş sanki.1|00|0
- Daha Fazla (17)
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş