Bazı şeylere tepki vermeye 6 aydan sonra başlıyorlar. 6 aylık bebek için de en iyisi diş kaşıyıcılı oyuncaklar çünkü dişleri hafif hafif uç vermeye başlıyor artık ve inanılmaz kaşınıyor
Beşiğin üzerinde sürekli hareket eden ve dönen şeyler bebeklerin çok dikkatini çekiyor. Ayrıca neon renkli ve yumuşak peluş oyuncaklar da öyle. Çok fazla detay veremiyorum ama bebeklerin ilk etapta işitsel ve duyusal hisleri gelişmemiş oluyor. Sonradan gelişmeye başlıyor. Onlara odaklanıyorlar. O yüzden araştırmaların bu yönde olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
52Çıngıraktan başka ne olabilir sesli
Fisher price'ın çok minnoş oyuncakları var. Oyun halısı ya da uyku arkadaşını da düşünebilirsin
Güzelmiş gerçekten teşekkürler
Çıngırak haricini almıştık
Sizinmi bebis tebrikler😇😇
Evet , teşekkürler
Adi ne
Cesur Tarkan
Çocuk benim olacağından çok o tarz bir ısim olmaz
Aa öyle miii allah bağışlasın da ben dalga geçmiştim şaka yani
Onu çok yapıyor yeni doğan bebeklere garip garip isimler gıcık oluyorum
Hahwha çok saçma ya bi espri vardı ya inşallah çocuğun adı hoşgeldin dir diye 😂
Ama daha dışı çıkmazki
Ona kaldıysa yeni doğmuş bebek oyuncakla da oynayamaz
Bu ay doğacak birşeyler almak lazım oyuncakta peluş olanlar buyuk
Tamam onlarla da biraz büyümeden oynayamaz
E bu bebek nasıl gülecek
Bazı şeylere tepki vermeye 6 aydan sonra başlıyorlar. 6 aylık bebek için de en iyisi diş kaşıyıcılı oyuncaklar çünkü dişleri hafif hafif uç vermeye başlıyor artık ve inanılmaz kaşınıyor
Onu üçüncü ayda düşünüyordum normalde ilk çocuk olduğundan çok tecrübe yok malesef
Normal bende de yoktu ama öğreniyor insan zamanla
Tabi tecrübe zamanla kazanılıyor
Teşekkürler
Ama örneğin ne çıngırak hariç
Beşiğin üzerinde sürekli hareket eden ve dönen şeyler bebeklerin çok dikkatini çekiyor. Ayrıca neon renkli ve yumuşak peluş oyuncaklar da öyle. Çok fazla detay veremiyorum ama bebeklerin ilk etapta işitsel ve duyusal hisleri gelişmemiş oluyor. Sonradan gelişmeye başlıyor. Onlara odaklanıyorlar. O yüzden araştırmaların bu yönde olsun.