Kız ismi buse ya da tuğçe olabilir. tugce ismi güzelligi ve zarafetin ismi galiba. Erkek olarakta. benim ismim selçuk olabilir cjfjjf anlamı güzel konusma ve ikna yetenegi olan demek. Ayrı olarak ta klasik ferman aytekin
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Görmemişin çocuğu olacakmış tutmuş doğmamış çocuğa don bicmis, pipisini koparmasan bari
Ne alaka kıskançlık kokuları alıyorum 😂 görmedim Allah nasip ederse ilk çocuğumuz olacak sen şimdi isim öneriyor musun önermiyor musun doguncada fotoğrafını paylaşayım görmemişin çocuğu oldu dersin 😀
Henüz cinsiyet belli değil ben fikir olsun dedim genelde kız isminde zorlanmıyorlar fakat erkek isminde zorlaniliyor kağan ismi nasıl Kaan mi kağan mı doğrusu bilemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
67Erkek için önereceğim ise "Eren Ali"
Çocuğum büyük ihtimal eylul ayında doğacak sulalede Ali çok 😀
Olsun ne olacak Eylül ismini hep koymak istemişimdir çocuğum olursa.
oğlum olursa daha düşünmedim
Oğlan ismi bulması zor
Beliz
Su
Nehir
Kız ismi olarak bunlar erkekte böyle ilgimi çeken bir isim bulamadım.
Ne alaka kıskançlık kokuları alıyorum 😂 görmedim Allah nasip ederse ilk çocuğumuz olacak sen şimdi isim öneriyor musun önermiyor musun doguncada fotoğrafını paylaşayım görmemişin çocuğu oldu dersin 😀
Ne kiskanacam bir miksem 9 dogurturum kariyi
Tabi tabi 😂
İkinci çocuğu yaparken bana haber ver dene ve gör en az 9 diyorum belki 19 bile olabilir
Erkek ismi sormuşsun aşağıda.
Kürşat, Göktuğ, Metehan,
Mustafa Kemal çok var.
Henüz cinsiyet belli değil ben fikir olsun dedim genelde kız isminde zorlanmıyorlar fakat erkek isminde zorlaniliyor kağan ismi nasıl Kaan mi kağan mı doğrusu bilemiyorum
Bildiğim kadarıyla Kağan Türkçe bir isimdir , Kaan ise Moğolca bir isimdir.
Tercih sizin.