Çocuğunuz olunca eşiniz pabucunuzu dama atsa tepkiniz ne olur?

Güncellemeler:
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
42Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Çocuğun işlerini hallettikten sonra eşler birbirlerine vakit ayırmalı öylesi daha doğru olur sanki
Altını değiştirip yemeğini yedirip gazını da alırsan tatlı tatlı uyuyor bitiyor bence işi :)
2-3 yaşına kadar her bebek aynı oluyor bana göre ama aileler yanlış bakabiliyor 2-3 yaşından sonra her bebeğin karekteri değişmeye başıyor bazısı çok hareketli bazısı çok ustu severim ama harekterli bebekleri :D
yani haklısınız her bebek öyle şikayet eden çok ama en güzel zamanları da o yıllar tadını çıkarmak lazım aslında.
Öyle tabi en güzel en masum zamanları bebeklikleri çocuk sevince insan çokta etkilemiyor :)
Her bebek aynı olmaz. Gazlı kolik ve reflulu bebeklerde sorun ayri duzeydir. Hele bird ekabizlikta var ise o bebekteki ikialar ve gaz sancıları geçmek bilmez hadi iki ayına gaz olayını çözdüm reflü var ise bu sefer olay yine değişiyor acaba uyurken tikandimi olayları başlıyor ya da fışkırarak kusmalar her bebek hiçbir zaman aynı olmaz 1 l1,5 yaşına kadar reflulu bebek uğraştırır...
@TantuniSultanSülüman Reflü bir hastalık kardeşim her bebekte olan birşey değil normal bir bebek ile karşılaştırmak saçma
@TantuniSultanSülüman Sağlıklı bir bebek olarak söyledim ben yoksa sağlık sorunu olan bir bebek ile sağlıklı bir bebek elbette aynı olmaz
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
En İyi Kız Görüşleri