Mesela karı koca tartışır alttan alırlar birbirlerini ama aynı şekilde çocukları olsa sen küçüksün sus pat küt bana çok saçma geliyor dayakla büyüyen bir çocuk olarak hiç bir sözü ve görüşü dinlenmeyen çocuk olarak ve çocuğuma asla ssiddet uygulamam bakıyorum anne babalara egirtim adı altinda şiddet uyguluyorlar bence bir annenin evlatlarını dövmesinin hiçbir bahanesi yok tıpkı bir erkeğin kadına şiddet uygulaması gibi
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
53Mesela benim hayatıma çok etkisi oldu çok ozguvensiz büyüdüm ilk evlendigim zamanlar eşime fikrimi belirtmezdim haksizsin diyemezdim o da dovebilir diye korkardım hep yalnızdim
Dövme korkusu olmadı ama aşağılanma korkusu var bende yani sonuçta karşıdaki yabancı sana el kaldıramaz fakat laflarıyla yerin dibine gömebilir. Benim dayımın çocukları var bir fiske bile yemediler şu an 23 21 yaşlarındalar inanılmaz şımarıklar bir baltaya bile sap olamadılar. Ben her zaman çevrede övülen çalışkan öğrenci oldum. Bilmiyorum hangisi iyi. Ama fikirlerimi belirtememek de çok kötü bir şey
Ne çok şımartmak ne de tamamen dövmek ikiside çok kötü bir şey orta yolu bilmiyoruz toplum olarak ceza olabilir mesela ben çocuklarıma öyle yapıyorum her istedikleri olmuyor mesela yaramazlık yapınca tabletlerini alıyorum 1 hafta yasak oluyor ya da akıllı olduklarında ödüllendiriyorum
Aynen öyle bak böyle hiç aklıma gelmiyor benim işte anne olunca biliyorsun ne güzel Allah hayırlı evlatlar nasip etsin vatana millete hayırlı güzel evlatlar versin inşallah
Gerçi babam dövmeyi bir iki kere denedi.
Bende ne olursa olsun susmadım her türlü karşılığını verdim.
Aynen öyle aptalsın malsin bu böyle mi yapılır şöyle mi olur mesela eve misafir geldiğinde ya da biz misafirliğe gittiğimizde annem sürekli gözüme bakardı durterdi bana soru sorarlardi annem kızar diye cevap veremezdim
Ben de 18 yaşıma kadar aşırı alıngan ozguvensiz ve asosyal bir çocuktum üniversite de yendim biraz
Aynen öyle maalesef
Teşekkür ederim 🙂
Sonuç şuraya çıkıyor ahlakli olmanın güvende kalmanın son yeri olan aileyi çocuk sevmezse aile dağılır
Genç kızlar neden 15-16 yaşlarında evden kaçıp erkenden evleniyor çoğu aileden kaçmak üzere
Erkekler neden evi terk ediyor aile
Evde huzur yoksa hiçbir iş iyi gitmez
Aynen öyle 16-17 yaşımda bende evlensem de kurtulsam diyordum ama erkek arkadaşım vs yokru okulumu bitirdim şanslıydım çevremde bu sebepten evlenip mutsuz olan çok çocuk var maalesef
*kadın pardon çocuk yazdım
Aynen öyle hayatım boyunca ozguvensiz oldum hatta ilk evlendigim zamanlar eşim haksız olduğu yerlerde ona sesimi yukseltemezdim korkudan dovebilir diye çocuklarının geleceklerini karartiyorlar haberleri yok
Ben her zaman söylerim, bir çocuk hirsiz gasp taciz tecavüz ne kadar kotu şeyler varsa biri ya da birilerini yapıyorsa kesinlikle aileye bakmak lazım aile cok önemli ne verirsen ne öğretirsen cocuk onu yapar bu kadar net
Aynen öyle 😔
😀😀
Aynen öyle