Ben polikistik over sendromluyum hormonlarda yükselme olabiliyormuş doğru mu erken yapmış olabilir miyim testi
Görüş sahibi
2 ay
pko da olsan 14. gün yapmışsın. adet döngün kaç gün?
Soran
2 ay
4 5 gün sürüyor adetim en son 10 kasımda adet oldum 14 kasımda adetim bitti
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
2 ay
döngüyü sormuştum. yani 28 günde bir mi?
Soran
2 ay
Evet
Görüş sahibi
2 ay
gayet düzenli bir adetin ve makul bir adet süren var. 8 aralıkta adet olman gerekirken olmadın ve hala belirti yok. şüphelendin haliyle. şu an zaten çift çizgi çıkması için gereken süre geçmiş. hiç bu kadar gecikmen olmuş muydu
Soran
2 ay
Olmuştu ama bu kadar geçmemişti zaten ben polikistik over sendromluyum o yüzde adetlerimde pek düzen yok
Görüş sahibi
2 ay
14 kasımdan sonra hangi günlerde ilişkiye girdin peki, o da ışık tutar
Soran
2 ay
22 kasımda ilişkiye zorlandım bekarım ben hatta bakireyim
Görüş sahibi
2 ay
ooo üzüldüm ya. içine boşalmamıştır o zaman
Soran
2 ay
Evet içine girmedi arkaya girmeye çalıştı ben izin vermeyince o sırada boşalmış ve vajinaya akmış olabilir ondan korkuyorum 😔 😔 14 gündür adet olmuyorum
Görüş sahibi
2 ay
Vajinaya da aksa bişey olmaz. Döllenme olmaz öyle. Stres yapmışsın. Adetin ondan gecikiyor. Korkma. Gebelik oluşmaz öyle
Soran
2 ay
Ayy inşallah valla çok korkuyorum 1 ay oldu 😔😔
Görüş sahibi
2 ay
Cidden korkma. İçine boşalmadan hamilelik olmaz. Vajinaya sperm temas etse de yumurtalığa gitmez
Soran
2 ay
O şerefsiz yüzünden 1 aydır hayatım allak bullak oldu nefret ediyorum kendimden 😔😔
Görüş sahibi
2 ay
sevgili miydiniz
Soran
2 ay
Malesef evet
Görüş sahibi
2 ay
kendinden nefret edecek bir şey yok. kızlar malesef bu konuda hep kendilerini suçlama eğilimindeler. onun hayvanlığı. senin rızan olmadan yaptıkları... takma kafaya o kadar. bu gecikme de hep bu stres ve üzüntüden. başka bişey değil. evlenince döllenmenin ne kadar kolay olmadığını anlarsın
Soran
2 ay
Çünkü bişey olursa suçlanan ben olacam ne kadar zorla olmuş olsa bile kendi isteğimle yapmış gibi görünecem 😔😔 ailem beni kabul etmez ben nerelere giderim nerde kalırım ben babamı kaybettim annemi de kaybedemem 😢😢
Görüş sahibi
2 ay
o zaman erkeklerle isterse nişanlın olsun, tek kalmamaya dikkat et bundan sonra. ama yaşadıkların cinsel travmaya yol açmasın. isteksizliğe sürüklemesin
Soran
2 ay
Ben artık erkeklerden nefret ettim napıcam bilmiyorum daha adet olmadım ya 😔
Görüş sahibi
2 ay
erkeklerden nefret ettiğin an sana evlenme sakın derim. adet olmak istiyosan psikolojik olarak bi rahatla. yoksa daha da gecikir bak bu. adetinin gecikmesi için hiçbir biyolojik sebep yok
Soran
2 ay
Bu kadar test yaptım bir iki tane tek silik çıktı diğerleri hep negatif çıktı tek çizgi ayrıca adet gecikmesinin 7. gününde kan testi yaptım 2.0 çıktı
Görüş sahibi
2 ay
gebe olmadığına inanmak için daha ne bekliyosun ki zaten bak. ayrıca içine boşalsaydı bile pko olduğundan gebelik olmaycaktı
Soran
2 ay
Bilmiyorum ama korkuyorum karnımda şişkinlik var 😔
Görüş sahibi
2 ay
akıntın nasıl? şeffaf mı? yoğun mu bu aralar
Soran
2 ay
Akıntım neredeyse hiç olmuyor birkaç kere tek oldu 2 en fazla 3 kere gri bir alıntı oluyor çok koyu değil çok da açık değil
Soran
2 ay
Bide çok az geldi
Görüş sahibi
2 ay
14 kasımdan bu yana akıntının 3-4 gün yoğun sürdüğü günleri hatırlıyo musun
Soran
2 ay
Hayır hiç yoğun olmadı yani çok akıntım olmadı bu olaydan önce akıntım oluyordu sürekli
Görüş sahibi
2 ay
Bu olaydan öncrki akıntın günlük vajinal akıntı mı cinsel isteğe bağlı akıntı mıydı. Ona emin misin?
Soran
2 ay
Günlük vajina akıntıydı hep oluyordu
Görüş sahibi
2 ay
Akıntının azalması da gebelik olmadığını gösterir. Kan testi de. Karnındaki şişlik adet belirtisi olabilir. Meme hassasiyeti var mı
Soran
2 ay
Çok az bir hassasiyet var
Görüş sahibi
2 ay
4-5 günü var max. Adetin yakın
Soran
2 ay
Bu 2 3 haftadır var
Görüş sahibi
2 ay
Burda 18-19 kız biliyorum. 3-4 gün sonra adet olacaksın dedim ve bana yazdılar evet adet oldum diye. Daha kimse olmadım demedi. Senden de mutlu haberler bekliyorum :)
Soran
2 ay
Ayy inşallah oluyorum valla o kadar çok istiyorum ki anlatamam 😭😭
Görüş sahibi
2 ay
Ama gözünde yaş olmasın lütfen. Bi anlayabilsen boşa gerildiğini. Ahh ahh :)
Soran
2 ay
Karnımda şişkinlik var o yüzden rahat edemiyorum bide adet olmuyorum 😭😭 napıcam bilmiyorum ailemi kaybetmek istemiyorum babamı kaybettim annemi de kaybedemem
Tekrar beta hcgye nasıl baktırayım ki 😔 yanlış anlaşılır
Görüş sahibi
2 ay
Büyükşehirdeysen bi öxel hastaneye baktır. Kim ne diycek. Yaşın kaç
Soran
2 ay
İlçedeyim 20 yaşındayım 20 bitiyor
Görüş sahibi
2 ay
Küçük yerdeymişsin. Baban vefat mı etti
Soran
2 ay
Evet 😔 babamı kaybettim
Görüş sahibi
2 ay
Başın sağolsun. Annen sen yaşıyosun. Abla abi kardeş?
Soran
2 ay
Allah razı olsun teşekkür ederim 😔 evet annem yaşıyor çok şükür kardeşlerim de var abilerim de var
Görüş sahibi
2 ay
Baya kalabalıksınız. Okuyo musun
Soran
2 ay
Hayır çalışıyorum
Görüş sahibi
2 ay
İşteyken yazışabiliyosan ne ala. Olay sevgilinin evinde mi oldu
Soran
2 ay
Evet arkadaşlarıyla ev kiralamıştı ama bikaç kere daha görüştük aramızda bişey geçmedi olmadı
Görüş sahibi
2 ay
Güvendin doğal olarak. Peki seni zorlamadan önce cinsel arzunuxu konuşur muydunuz aranızda
Soran
2 ay
Hayır hiç o tarz konuşmalar da olmadı
Görüş sahibi
2 ay
Bi anda bunu yapması. Aslında o an bi kıvraklıkla elinle boşaltsan devamı gelmezdi
Soran
2 ay
Yapamadım ya napıcağımı bilmiyordum ki
Görüş sahibi
2 ay
Kötü ya :(
Soran
2 ay
Ben sanırım kendimi öldürecem 😔😔
Görüş sahibi
2 ay
Saçmalama ne öldürmesi. Yaşadığın şey kötü. Ama unutursun yıllar sonra
Soran
2 ay
Gerçekten artık yoruldum artık kaldıracak gücüm kalmadı 😔😔
Soran
2 ay
Sana çok güzel bir haberim var 😅 😅 😅 adet oldum 😅😅😅
Görüş sahibi
2 ay
Ben sana ne dedim. Bak 😁😁
Soran
2 ay
Ama hala kötü hissediyorum 😔 😔
Görüş sahibi
2 ay
neden kötü hissediyosun peki
Soran
2 ay
Adetli olduğum halde hala korkuyorum 😔 😔
Görüş sahibi
2 ay
Sağlıkşı düşünemiyosun. Adet ne demek? Döllenmeyen yumurtaların vücuttan atılması demek dimi? Şu an yumurtalar atılıyor. Daha nasıl döllenmiş olabilirsin ki
Soran
2 ay
Karnımda şişkinlik var bide hamileyken adet olan birçok kadın var 😔😔 off
Soran
2 ay
Bide ablamı kaybettim 😭 😭 bende de hamilelik varsa annem tamamen yıkılır 😭😭
Görüş sahibi
2 ay
hamileyken adet olmak değil o. üstüne görme denir ona. adet kanı gibi olmaz. açık pembe bir kanama olur. seninki bildiğin adet kanamasıdır şu an. öyle değil mi
Soran
2 ay
Evet kırmızıydı pembe değldi bide 6 gün sürdü 6. gün kesildi ama iyi hissetmiyorum
Görüş sahibi
2 ay
Takıntılısın. Şu an iyi hissetmemen için gerekçe yok
Soran
2 ay
Adet oldum ama hamilelikte adet olan çok kişi varmış 😔😔
Görüş sahibi
2 ay
Yukarıda dedim sana. Hmileyken olan şey adet kanaması değil
En İyi Kız Görüşü