Kız ya da erkek bebek fark etmez sizce bebeklerin altı herkesin yanında değiştirilir mi? Bence asla değiştirilmemeli çocuğa mahremiyet duygusu küçük yaşta öğretilmeli onun dışında etik değil sizce yanlış mı düşünüyorum?
Güncellemeler:
2 ay
Güncelllll
2 ay
Güncelll
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
65Mahremiyet ne zamandan beri duyar kasmak oldu? Ben değiştirmeyeceğim ama sizin değiştireceğiniz aşikar. Rahatlık başka birşey gevşeklik başka bence siz duyar kasmaktan önce bunun farkına varın.
Bende çocuğum olmadan önce böyle artist artist konuşuyordum. Ama öyle olmuyor çocuk küçükken zaten görüştüğün insanlar sadece en yakınların oluyor, anneler babalar, abiler ablalar. Kimse yanında değiştirmem mahremiyeti öğrensin falan diye kasıyordum ben de, değiştiriyorum ama 🤷♀️
Gevşeklik falan değil bu zaten 5 aylık, bu öyle çıkar oğlum amcana pipini göster demek gibi ya da çöm şurda yapıver gibi bir durum değilmiş, olmuyormuş.
Kesinlikle katılıyorum başkalarının bebekle alakalı ne düşündüğünü bilemeyiz ülkede bir sürü pedofili var bu yüzden onları korumak ve özel alanlarına saygı duymak zorundayız
Bebek anlamıyor ama çevresindekiler anlıyor mahremiyet diye birşey var hangi yaşta olursan ol
Kanka çok kasma bu durumları bence