Star TV'nin yeni yüce dizisi Akrep'te kadın böyle bir cümle kurdu. Neden anne olunca kadınlıktan kovulacağımı söylemedin vs. Aldatıldığı için bu cümleyi kurdu. :) Böyle bir şey var mı sizce? Bana çok saçma geldi.
Aslında bir kadın anne olduktan sonra kendinin farkına varır. Vücudu oturur fikirleri ve düşünceleri de aynı şekilde. Doğum ve lohusa sürecinde erkeğin kadının yanında olması gerekir. Bu süreci kadın ne kadar sağlıklı atlatırsa hayatının devamında iyi bir anne ve güzel bir kadın olarak hayatına devam edebilir.
SmellSmoke | Çocuk & Ebeveyn konusunda 103 görüş paylaştı.
Guru
2 ay
Ne alakası var ya sinir oluyorum bu düşüncede ki insanlara O zaman dünyada ki tüm anne olan kadınlar kadın değil... Anne olan da kadın olmayan da kadın. Size bir sey söliyim mi. Kadın kadınlıktan falan kovulmaz hiç-bir zaman. Sadece karşısında ki erkek yani eşi olacak insan sapıtmıştır. Erkek adam değilse kadın anne olsa da olmasa da aldatır veya gözü dışarı kayar. Bu durumlarda kadın kendisini sorgulamaktan vazgeçsin bu kadının kusuru gibi topluma yansıtılmamalı bence. Anne olan kadın tam tersi ilgiyi, sevgiyi ve saygıyı çok daha fazla hak eder çünkü üzerine binen sorumluluk çok daha fazladır. Keşke erkek de bunun bilincinde olsa da eşine saygı duyup onu sarıp sarmalasa. Keyifli günler.
Peki kadın anne olunca annelikten kovuluyorsa anne olmadan nasıl anlicaz bunun kovulup kovulmadığını anlıyamayız kadın anne olunca annedir herşeyi değişir fikirleri düşünceleri hayata bakış açısı tip guzelik vücut ne bilim vs herşey tepeden tırnaga değişir bir kadın anne olunca güzeldir bir kadın anne olunca kutsal varlıktir ve bir kadın anne olunca cennet kokar bunu asla unutmayın boyle sacmalıklarada pek inanıpta piskolojinizi alt üst etmeyin sakın ha annenizi üzecek hareket ve onu asla rencide edecek söz söylemeyin.
Ben de 24 gunluk anneyim. Loğusa surecindeyim.. erkekler esleri anne olduktan sonra kutsal bir mertebeye erismis gibi davraniyorlar.. erkeklerdeki seeks durtusu gidiyor yerine minnet, hürmet duygusu geliyor.. Esim göğüslerime dokunmaya cekiniyor BEBEGIMIN SUTUNUN BI DAMLASI ZIYAN OLMASIN diye eliyle sıkmaya bile cekiniyor.. dokunmaya cekiniyor bana.. cok aci cektin dogumda hakkın odenmez diyor.. 40 gun sonra iliski serbest olmasina ragmen, senin dikislerin var 40 gune nasil iyilessin, ben sana dokunamam ki belli bi sure diyor.. bunu ornek olsun diye anlattim.. erkeklerin bakis acilari degisiyor gozlemledigim bu..
2|2
0|0
KuşKQnmaŽHayrįye | Çocuk & Ebeveyn konusunda 118 görüş paylaştı.
Yoda
2 ay
Dimim kovulmaz diyor ama yaşatılanlar ise tam tersi... bu bence tamamen erkeğe bağlı.. onun dogum sonrası değişebilecek olan esine bakış açısına bağlı..
0|0
0|0
Gizli Üye
2 ay
Bu sözü hayatımda ilk defa duyuyorum ve hiçbir anlam ifade etmiyor. Çok bağnaz bir ortamda, büyüyene kadar duymadığım şeyler kalmadı "Erkeğin kadına her zaman üstünlüğü var, evlenmezsen sana o. derler dışarı tek başına çıktığında rahatsız ederler" gibi gibi, böylesini de hiç duymadım. Bir kadın anne olunca anne olur, bir çocuğu olur, anneliğin çok aşırı kutsallaştırılmasını da anlamıyorum. Ama her zaman kadın kadındır. Ha kendisini kadın olarak hissetmez, o başka mevzu
0|1
0|0
bu_da_kim_ki | Çocuk & Ebeveyn konusunda 87 görüş paylaştı.
Yoda
2 ay
Erkeklerin gozunde kadin anne olunca farkli bir yere konabiliniyor. Ancak kadin anne olunca da kadindir. Sadece biraz daha yorgundur, biraz daha mesguldur, biraz daha fazla sorumluluklari vardir ama kadin kadindir.
Bu dişil enerji bize doğurganlık da veriyor doğurgan bir kadın neden sadece anne olsun ki? Doğumdan sonra kadınına dokunmayan onu arzulamayan erkeğin erkekliği sorgulansın asıl.
Anne olmak istemiyorum Çünkü çocukları hiç sevmiyorum Ama sonuçta benim de annem var Anne olduktan sonra da kadın kadındır ve kadın kalacaktır Ayrıca o zaman baba olduktan sonra erkekte erkeklikten çıksın Bu çok saçma
1|1
0|0
Bilgilikız58 | Çocuk & Ebeveyn konusunda 102 görüş paylaştı.
Guru
2 ay
Saçma bir cümle Zaten 2 dk izledim kötü ye benziyor.
Ne saçma sapan bir soru kadınlıktan kovulmak da ne demek görünüşte değişiklikler olabilir kilo alınabilir bebekle ilgilenmekten bakımsız kalınabilir ama bunların hepsi geçici şeyler kilo dediğin verilir bakım dediğin yapılır
1|1
0|0
Soran
2 ay
Bana niye yükseldin ablam ben de öyle dedim zaten :D
Asıl kadin annedir yani kadinlikta master gibi. bisey
Kawasaki_Ninja | Çocuk & Ebeveyn konusunda 110 görüş paylaştı.
Master
2 ay
Hamilelik döneminde bütün canlıların erkeğinin testesteron hormonu seviyesi düşer. İlahi bir kanundur çünkü testesteron hormonu erkeği çok agresifleşrip sertleştiriyor. Her anlamda sertliğin sebebi testesteron hormonudur. Kadın hamile kalınca testesteron seviyesi düşmezse o bebek sertlikten dolayı zarar görür. Hamileliğin ilk 3 aylık döneminde bebek için en tehlikeli süreçtir. Bu süreçte bebeğe çok dikkat etmek gerekir.
0|0
0|0
aerolite | Çocuk & Ebeveyn konusunda 369 görüş paylaştı.
Master
2 ay
Aptal kadın ( ki son derece yaygın bir durumdur) erkege yüzüğü taktirana, o gelinligi giyecek kiloya inene kadar kadındır. Bunu başardıktan sonra yokuş aşağı sal gitsin. Hele bir de çocuk varsa artık kendisini garantiye almıştır. Kadınlık gereksiz bir angarya olur onun için.. Tabii ki bu tanım bir rus için değil, yurdumun kadını için geçerlidir.
O cümle eleştiri bence. Kadın bir bireydir, annelik farklı bir şey, cinsel kimlik farklı bir şey. Baba olunca erkek erkeklikten mi kovuluyor? Hayır, e kadın niye kadınlıktan kovulsun?
normalde bir kadın anne olduğu zaman kadınlığı devam eder ama istisna olarak bazı kadınlar hamilelik döneminde yiyor yiyor doğumdan sonra da ne bi egzersiz ne bi diyet var oluyor sana duba böyle durumlarda erkek eşini bir kadın gibi değil de sadece çocuğun annesi gibi görmeye başlıyor
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş