Emzik kullanmayan bebekler elini emiyor. O emme duygusu bebeklerde içgüdüsel olarak var. Emzik vermek doğru değil bence. Onu bırakma, vazgeçme süresi var. Nasılsa emzik kullanmazsa parmağını emer. Emziğe göre parmağını emmeyi bırakması daha kolay.
Kesinlikle görmedim ve görmüyorum ayına uygun emzik kullanılırsa hiçbir problem olmaz emzikle büyüyen 22 yaşında bir bireyim abim 26 yaşında o da emzikle büyüdü ikimizinde damak ve dişleri çok düzgün ve güzel damak ve dış yapısı ayına uygun olmayan emzikler kullanılırsa ya da doğuştan ya da genlerden gelen bı özellik olursa öyle bozuk olması normaldir bunun emzige yorulmasina karşıyım. ✋✋
Diş yapısını bozduğu ve iştahsızlık yaptığı ayrıca enfeksiyon riskini arttırdığı düşünülebilir. Maksimum iki yaşında bırakması gerekiyor.
1|0
0|0
Gizli Üye
2 ay
Değil niye olsun ben küçükken 7 yaşıma kadar kullandım hiçbir sorun yok ağız yapımda aksine emzik kullanmayan bebek zor sakinleşir daha bi yaramaz emzik iyidir zararı yok faydası var bence
Pan_Zehir | Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Emzikler uzun süre kullanılırsa damak ve diş yapısına zarar verebiliyor. Ayrıca bebeklerin erkenden anne sütünden kesilmesine neden olur ve bebeklerin gelişimini kısıtlar. Emziğin hijyenik olmasına dikkat edin. Emzik yere düştüğünde ya da bebek emziği ağzından çıkarıp emzikle oynadığında, emziği sterilize edin.
1|0
0|0
nordun_gadasi | Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,3b görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Emzik doğru seçildiği taktirde sorun olmaz gadası. Çoğu çocuk emzikle büyüyor.
En İyi Kız Görüşü