Sonuçta elalemin çocuğu değil kendi çocukları olacak kendi çocuğuna da istediği ismi vermekte hakkıdır. türkiye'de yaşıyor diye türk ismi mi olması gerekiyor bu ne saçma bir zihniyet
sssuudee | Çocuk & Ebeveyn konusunda 107 görüş paylaştı.
Xper 5
2 ay
Bence güzel bir isim değil başka düşünebilirsin
0|0
0|0
Gizli Üye
2 ay
Eşin haklı
0|0
0|0
DenizdenbirDeniz | Çocuk & Ebeveyn konusunda 108 görüş paylaştı.
Guru
2 ay
Güzel isim
0|0
1|0
Soran
2 ay
Dimi bence de 🥰
Gizli Üye
2 ay
Türkçemizde olmayan harfleri kullanamazsın kaynak: https://www. google. com/search? q=x w ile isim koyma&oq=x w ile isim koyma&aqs=chrome..69i57j46i433j0i433l2.7712j0j9&client=ms-android-om-lge&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
0|0
0|0
ISpectra07 | Çocuk & Ebeveyn konusunda 52 görüş paylaştı.
Guru
2 ay
X harfi yok Türkçe'de. TC kimliğinde de X olamaz. O yüzden Aleksandra olabilir. Aleksis de olabilir.
0|0
0|0
Gizli Üye
2 ay
Hristiyan ismi yani tabi dinini bilmiyorum ama İslam'da yasak bu isimler.
0|0
0|0
Soran
2 ay
Musluman degilim
Görüş sahibi
2 ay
oke
Gizli Üye
2 ay
Ne kadar garip. insanlar olduk boyle. Neden bunlara ozeniyoruz? Amac ne yani? Kulturumuzde hic bir anlam. ifade etmeyen bir isim. Ozenilip istenilen bir isim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
611Yani amacinin sirf avrupai isim oldugunu dusunerek soyluyorum
Niye alexandra koyamiyorum ya
Cunku turkiyedeyiz sen cocuk musun?
Yabancı isim koymak çocukluk mu oluyor :o
Cocuk yurtdisinda yasayacaksa ileride koy tamam ama ne mantik yani anasi babasi corumlu (ornek sadece) cocuga alexandra demek?
Sonuçta elalemin çocuğu değil kendi çocukları olacak kendi çocuğuna da istediği ismi vermekte hakkıdır. türkiye'de yaşıyor diye türk ismi mi olması gerekiyor bu ne saçma bir zihniyet
Tamam kardesim bana ne sen dogunca cocugunu lucas yap o alexandra yapsin bana ne harbiden ozentiler sizi
Özentilikle ne alakası var arkadaşım. Belki sevmiyor türk isimlerini heves edip öyle istemesi onu özenti yapmaz bakış açını değiştirirsen anlarsın
Kendi sevmiyor diye cocugu yakmasin. kiciyla gulerler
Gidin kendi adinizi degistirin yabanci isim hayranliginiz varsa cocuga yaziktir
Dimi bence de 🥰
https://www. google. com/search? q=x w ile isim koyma&oq=x w ile isim koyma&aqs=chrome..69i57j46i433j0i433l2.7712j0j9&client=ms-android-om-lge&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Musluman degilim
oke
Hayir
Dur sana eşinde kabul edeceği ona benzeyen isim önereyim... Alidistero 😀
😊