Evet ya aynı babası gibi olur, ya da tam tersi babasından görüp nasıl olmayacağını öğrenir.
1|0
1|0
biradetmehmet | Çocuk & Ebeveyn konusunda 777 görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Baba erkek çocuk ilişkisini anlatamam rol model falan diyorlar ya öyle değil. Baba nın umudu var orda. Çocuk içinse baba bir güç bir dağ bir silah bir çare bir çıkış. Örnek almasa bile genetik bir kopya. Evlat babanın sırrıdır.
1|0
0|0
azelcan | Çocuk & Ebeveyn konusunda 275 görüş paylaştı.
bana da erkek çocuk anneye, kız çocuk babaya düşkün olduğu için düşkün olan bireyi örnek alır diye düşünürüm, mesela ben anneme daha çok düşkünümdür, anneme ve dayı tarafımdan aldığım özellikler çoktur, iyikide öyle olmuş çok şükür :)
Bu zamana kadar hayatımın içine etse de, her hafta kavga etsekte, ayrı evde yaşasam da baba sonuçta. Ne evi uzağa taşıyabiliyorsun ne de babadan vazgeçebiliyorsun. Babadır atadır. Kendim kavga ederim ama başkasına da laf söyletmem.
1|0
1|0
RRRaskoInikov | Çocuk & Ebeveyn konusunda 94 görüş paylaştı.
Master
2 ay
Bu düşüncene sonuna kadar katılıyorum. Bir babanın çocuklarına yapabileceği en büyük iyilik annelerini sevmektir. Anne babasının ilişkisi iyi olan çocuklar daha başarılı oluyorlar.
1|0
1|0
superpsikolog | Çocuk & Ebeveyn konusunda 827 görüş paylaştı.
Master
2 ay
Baba evin en kahraman insanıdır. Oğlu babasını 15 yaşına kadar örnek alır. Ardından baba yönetimi koruyamazsa oğlunu bir daha kontrol edemez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
39Evet ya aynı babası gibi olur, ya da tam tersi babasından görüp nasıl olmayacağını öğrenir.
Kız evlatlar daha hayırlıdır çaktırmayın 😉
Video harika yalnız 😂
Eyvallah kardeşim🙂