Eşim sürekli uyumamdan ve ev işini yarım bırakmamdan şikayetçi gebelikten önce bu sorunlar yoktu günlük işlerimi yapıyordum şimdi birde küçük bir çocuk var yetiştiremiyorum geçen temiz çamaşırı asmadım diye yerlerde gezdirdi gerçekten çok üzüldüm. Elimde değil çok uykum geliyor iş konusunda tembellik ediyorum bu yüzden yani gebelikte tembellik etmek normal mi?
Eşim hamilelikten dolayı tembel olmamdan şikayetçi, hamilelikte tembellik etmem normal mi?
9
6
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
pinkmom | Çocuk & Ebeveyn konusunda 80 görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Hamilelik gerçekten kadınlar için zorlayıcı ve hassas bir süreç. Bunu erkekler her zaman çok iyi anlayamayabiliyorlar. Ona yaşadığın zorluklardan, artık gündelik işleri yapmanın bile zaman zaman senin için çok yorucu olduğundan bahsedebilirsin.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşleri
Etipuffkarışık | Çocuk & Ebeveyn konusunda 716 görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Gayet normal yani zaten hormonların uyutuyor seni her hamilenin uykusu normaldekinin bin katı fazlasına çıkar. Şahsen ben yemek yiyordum masayı topla çok yukum geldi diyip uyuyordum masayı bile toplayamiyordum 😁 Zaten ikinci hamileligin diger çocuk da seni yoruyordur. Anlayışlı olup destek olacağına, yardım etmeye çalışacağına surat asıyor değil mi halbuki yaparken her şey güllük gülistanlık ahh bu babalar 😕
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Soran
2 ay
Ben sofrayı toplamayıp uyumaya gitsem hayatta bırakmaz toplamadan nereye der.
Kusura bakmayacak alsın bakalım kendi karnında bir can taşısın pezemeng kolay mı
PiLLy_BheBek | Çocuk & Ebeveyn konusunda 850 görüş paylaştı.
Master
2 ay
Eşiniz çok anlayışsız bir adammış. Gebelikte değişen hormon seviyeleri halsizlik ve uyku yapar bu çok normal. Zaten kendinizi cok yormamalı ve dinlenmelisiniz. İki can olmanın ne demek olduğunu erkekler hic bir zaman anlayamayacak sanırım..
@kralthor Macolugu adamlık sananlara da selam herkes once insan olsun ayrım yapmasın. Is yapmak bir erkeği küçültmez. Ayni şekilde kadını da yüceltmez.
Gebelikte metobolizmadaki yavaşlamaya bağlı olarak hareketlerde yavaşlama, hormonal değişikliklere bağlı olarak uyku halinin oluşması, yorgunluk yaşaman, dolaşımın eskisi kadar hızlı olmaması nedeniyle tansiyonda düşmelere bağlı olarak halsizlik yasaman çok normal,, eşin gayet anlayissiz bir adammış gerçekten,, asmamis olabilirsin, eline yapışmaz iki çamaşıri kendisinin asmasiyla,, Saygısızlık yapmış çamaşırları yerde surumekle
1|0
0|0
Soran
2 ay
İşte çok patronu çok üstüne gidiyor o da dolduğu zaman neredeyse haftanın 3 günü eve öfkeli geliyor ama nasıl biliyor musun deli gibi parlıyor ilk 10 dakika gözü bi şeyi görmüyor sinirini atınca sakinleşiyor. Bazen bu öfkeli anını hatırlamıyor bile durum bu :((
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş