Erkekler çocuk bakma konusunda, eskiye oranla daha iyi iş çıkarmaya başladılar. Erkekler çocuk bakma konusunda, kadınlarla yarışabilirler mi? #gadasından sevgilerle 🤗
Yarışır eşimle biz yaşıyoruz bunu bazen öyle bişeyi düşünüyor ki nasıl ya falan deyip kalıyorum ben mesela bebekken kızımın gaz sancısını bilmem işten gelir gelmez alırdı kucağına mamasını yedidir gazını çıkarır uyuyana kadar herşeyiyle ilgilenirdi ki hala öyle hatta kızım bu aralar babam saçımı daha güzel tarayıp topluyor deyip babasına kaçıyor saç tararken😏 ve çok rahat eşime bırakır dışarı çıkarım gözüm arkada kalmaz
Hepsi değil, çok nadir, annelerden güzel çocuğuna bakan Adamlar gördüm.. bi de yeni evlenenler, çocuk olduktan sonra, hemen bırakıyorlar Adamın kucağına, sonuçta hayat müşterek 😊benim babam hayatta benimle o kadar çok ilgilenmemiştir
0|2
0|0
Gsdilek | Çocuk & Ebeveyn konusunda 154 görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Anneler biraz daha telaşlı babalar daha rahat aslında anneler bıraksa babalar çok güzel bakarlar çocuklarına
Emzirme dışında evet yarışabilir. Bekarım henüz ama 2 yeğenime çok güzel baktım ayağımda sallayıp uyuttum karnını doyurdum erkeğiz diye yerden yere vurmayın
1|2
0|0
sonsuz_ask | Çocuk & Ebeveyn konusunda 79 görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Bazı kadınlar var gerçekten onlardan çok çok güzel çocuk bakıyorum Sanki çocuk bakmıyorlar da Evlilik oynuyor oyuncak bebekle ilgileniyorlar iğrenç konuşmalar davranışlar hareketler sinir stres gerginlik bu nedir anlamış değilim
En İyi Kız Görüşleri