cansun955 | Çocuk & Ebeveyn konusunda 80 görüş paylaştı.
Xper 5
3 ay
Korkum şuydu çirkinleşcem kilo alcam, doğum sonrası eşime zaman ayıramıcam benden soğuyacak düşüncesi Doğum korkusuda o acıyı kaldırabilecekmiyim hastaneye yetişebilcekmiyim o gün nasıl perişan olcam korkusu Bunların hepsindende hala korkuyorum 3aylık olmama ragmen hiçbirinin korkusunu atamıyorum
Çünkü doğum yapan insanlar hikayelerini ballandıra ballandıra (!) Anlatırlar ve kızlarımızda doğum korkusu oluşur. Oysa ki böyle düşünmemek gerekir. Bu dünyanın kanunu. Milyonlarca insan doğum yapabiliyorsa herkes yapabilir. Sonuçta ne kadar acı verse de bu geçici bir durum bu kadar hassas olmamak lazım kendinizi güçlü hissedin. Özellikle normal doğum yaparsanız doğumdan sonra daha çabuk ayağa kalkarsınız. İnsan dün elini kesiyor acısını yarına unutuyorsun. Korkmaya bile değmez bence. Yaşayın şu hayatı. Bir mucize insanın evladının olması bence müthiş bir duygu. Doğum yapabilen herkes bunun için şükretmeli korkmak yerine onların yerinde olmak isteyen evlat sahibi olmak isteyen o kadar çok insan var ki.
Dizi filmlerde bir defa hamilenin son anlarda yetişme stresini sürekli seyirciye yüklüyorlar. Haliyle insanlar korkuyor. Hamile kalmaktan genelde evli olmayan kızlar korkuyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
43Doğum korkusuda o acıyı kaldırabilecekmiyim hastaneye yetişebilcekmiyim o gün nasıl perişan olcam korkusu
Bunların hepsindende hala korkuyorum 3aylık olmama ragmen hiçbirinin korkusunu atamıyorum
🙏sağlıkla kucağınıza alın
Amin inşallah Allah razı olsun🙏🏻
Evet haklısınız
@ecxon999 ?
@ecxon999 burdan sor
Bekliyrum
Hamile kalmaktan genelde evli olmayan kızlar korkuyor.
🙄