Allahım ben bunu yerim yerimmŞunların güzelliği beni benden alıyor, her gördüğüm tatlı çocuğu sevmek istiyorum ama günümüz çok kötü olduğu için tabi uzak durmak zorunda kalabiliyoruz bende o yüzden bizzat akraba çocuklarına saldırıp yiyorum onların ağzını burnunu oyyy🤗🤗
Çocuklara, bebeklere düşkün müsünüz? Tuttuğunuz yerde sever misiniz?
23
17
Görüşünü yaz
Kapat
En İyi Erkek Görüşü
novel | Çocuk & Ebeveyn konusunda 954 görüş paylaştı.
Master
3 ay
Akraba çocuğu olunca daha rahatım. Her çocuğu da sevemiyorum içim alınca severim.
Önceden otobüslerde annesinin kucağında oturup arka koltuğa bakan çocuklara dil çıkarır severdik, şimdi bir hareket yapsak allah korusun diye düşünceler başlar ve uzak kalırız. Ne hale getirdiniz bizi mk. sizin ben.
Asil_kadinnn | Çocuk & Ebeveyn konusunda 343 görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Çocuklar benim için ayrı bir zaaf ama tuttuğum yerde sevemiyorum hem aileyi hem de çocuğu rahatsız etmemek için. Keşke herkes bu kadar düşünceli olsa...
Özellikle sokakta çalışan ya da dilenen çocuklar görünce bağrıma basasim geliyor..
YessiiM | Çocuk & Ebeveyn konusunda 252 görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Düşkünümdür ama herkesin çocuğunu sevmem
0|0
0|0
Mayybusee | Çocuk & Ebeveyn konusunda 95 görüş paylaştı.
Xper 7
3 ay
Tanımadığım bir çocuksa uzaktan severim yanına gitmem ailesi rahatsız olabilir günümüz şartları yanlış da anlaşılabilir o yüzden sevmem sevmeleri yapmacık buluyorum ben de ebeveyn olsam gelip sevsinler istemem
0|0
0|0
___LAVİNİA___ | Çocuk & Ebeveyn konusunda 86 görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Oyhh bayılırım, mıncırırım, yokki bir bebişim seveyim bee 😕
En İyi Erkek Görüşü