Evliyim, henüz çocuk düşünmüyorduk ama adetim 1 hafta gecikti. Vajinal akıntım da biraz katı bir kıvamda ve kötü bir koku var. Ben mantar olduğunu düşündüm, asıl korktuğum hamile kadınların vajinal akıntısı değişiyormuş. 1 aydan öncede de hastaneye gidemem o yüzden sormak istedim hamile olabilir miyim? Hiçbir belirti yok: bulanti, baş dönmesi gibi. Yalnızca akıntım ve adetimin gecikmesi beni korkuttu. Geçen ay 2 kere ertesi gün hapı içtim bu yüzden adet düzensizliği de yaşıyor olabilirim. Lütfen yorumlar misiniz?
Güncellemeler:
3 ay
Hâlâ adet olmadım hiçbir belirti de yok resmen adet olmak için dua ediyorum
Ne bulantım var ne de hamilelerde olan o ara kanama oldu. Goguslerimde hassaslık da yok, baş dönmesi de yok. Bunu kafaya taka taka depresyona girdim uyku uyuyamiyorum.
Ne bulantım var ne de hamilelerde olan o ara kanama oldu. Goguslerimde hassaslık da yok, baş dönmesi de yok. Bunu kafaya taka taka depresyona girdim uyku uyuyamiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
312Offff
Evet koku var ve peynirimsi bir kıvamda
Mantar vardır o zaman. Bide ilişki durumunuza dikkat edin
şu an eşimin koyundeyiz ve eczane de yok ne yazık ki
İsterseniz googleden bakabilirsiniz gebelik ihtimallin de vajinal aktınti ne renk ve kokusu falan die
Evet 😔
Belirtiler enfeksiyon gibi tabi içe boşalma olmadıysa
Olmadı
Korunma yöntemini değiştirin mutlaka her defasında ertesi gün hapı kullanırsan hormonların alt üst olur
Doğum kontrol hapina başlayacağım çok teşekkür ederim
Rica ederim ama en sağlıklısı prezervatif
Alamıyorum ki
Bişey soracam daha yeni evlenmişsin şimdi hamile kalsan güzel olmayacak neden tedbir almıyorsunuz et ete deyince çok mu farklı oluyor
Sizce şu an bunu tartışacak durumda mıyım 😔
Off ya kötüsün sen gel takip et beni sohbet edelim
Sohbet etmek istesem eşimle ederim. Soru sordum verecek cevabınız yoksa iyi günler.
Umarim değilimdir çok teşekkürler
Mantarı artık dediğiniz gibi bol su içerek ve ilaç takviyesi ile atlatacagimi düşünüyorum
Düzelir umarım bu arada kuru tutmaya çalış ve sevişme
Mantar geçene kadar yapmayacağım
Mastürbasyon yap ama iyi gelir
Eşimin koyundeyiz o yüzden 1 ay boyunca mümkün değil hastaneye gitmem ya da test yapmam
Hayır olmadı. Akıntım aynı vajinal mantar akıntısı gibiydi. Katı, peynirimsi ve kötü kokuyor.
Enfeksiyon var sende ozaman
Ben de öyle düşündüm, ustelik kaşıntı da var.
Ama adetimin gecikmesi beni çok korkutuyor. Geçen ay iki kere ertesi gün hapı kullandım ve eczacı adet düzensizliği olabilir demişti. 5 Ekim'de regl oldum hâlâ bir belirti yok. Ben olmadan 1 hafta önce karnım ağrımaya başlardı
Hapdan dolayı oluyr malesef ve bol bol su ic
Neredeyse hiç su icmiyorum. 2 gün su icmesem yine de eksikliğini hissetmiyorum. Bu sorunu duzeltmezsem sürekli enfeksiyon olacağım
İçi suyunu unutma
Ne için
Hamilesin
İçime boşalmadi
O zaman korkma ben sevgilim içine boşalınca adet gecikme oldu ondada korktuk annem dedi sperm uzun zamandır girmeyip girince hemen tutmaz adet gecikir diye
Ne anlamı
5 Ekim'de adet oldum
Çok korkuyorum ne yapacağım
Ne oldu sonuç