28 günlük bebeğim gece uykusundan nefret ediyor ve sabaha kadar sinir krizi geçiriyorum Bi çıkar yolu yok mu, uyumak istiyorum artık zombi gibi geziyorum etrafta 🤦🏻♀️
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
63Maalesef bu süreçte tek olduğum için gündüzleri de diğer işlerimi halletmek zorundayım, eşim şehir dışında görevde ve yanımda yardımcım yok
Hergun mu islerin oluyor ben anlamadim? Yeni anne olmussun calisiyorsan bile dogum iznin yok mu.
Çalışmıyorum lakin tüm ev işleri benim üzerimde maalesef
Aman sen de evin işi çokta önemli değil git yat uyu sonra halledersin. Eşin nasıl olsa yanında değilmiş. Elalemi mi düşünüyorsun. Kendini düşün gece yoksa böyle yersin bitirirsin kendini.
Çok teşekkür ederim düşüncelerinn için çok sağolasın 😊💙
Amin🤲🏻
Çok bunalmış hissediyorum gerçekten artık sürekli ağlıyor durmaksızın 🤦🏻♀️
Yengem sinirden emzirmiyodu annemle çok tartistilar bu yüzden. Lohusalikta var. Zor ama çocuk bu büyütmek kolay degil)
Onu hiç yapmadım ama uykusuz kalmaya alışkın değilim o yüzden sinirlerim bozuluyor
Benim yengem de uykusu yuzunden agresifiti. Bide göğüs uclari catlayip yara olmustu. Dikisleride agriyodu. Ölü gibiydi ama tabi bizde yardım ettik vs. atlatti simdi 10. ayina girdi iki pışpışliyon uyuyor hemen geçer yani bugunler:)
Umarım 🤲🏻 çok teşekkür ederim 😊
Rica ederim:)))
Evet ama onu da istemiyor tüm ışık altında olacak fakat gözlerine zararlı olduğu için beşiğin üzerine tülbent atıyorum mecburen