Bir çocuk (2-3 yaş) civarı.. bu aralar çok huysuzlaşmaya ve inatlaşmaya başladı bazı konularda nadir.. belki ilerde daha da çoğalırsa bilemiyorum.. en iyi çözüm nedir deneyenler var mı acaba?huysuz çocukBilgilendirebilir misiniz?
Pan_Zehir | Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
2 yaş sendromu denilen zor bir dönemdesiniz. Bu yaşlardaki çocuklar inatçı ve ben merkezli olurlar. Onun suyuna gitmeye çalışın. Inatla ikna etmeye çalışırsanız yol kat edemezsiniz.
Kusura bakmayın yorum aklımdan çıkmış ağlama krizi geldiği an sakinleşmesini söyleyin ağlarken ne dediğini anlamıyorum sakinleş sana birşey söylemem lazım diyip onu meraklandırıp susmasını sağlayabilirsin sakinleştikten sonra istediği şeyi neden yapmadığını kısa ve net bir şekilde anlatın çünkü sana zararlı çünkü şöyle böyle VS. Onun yerine başka alternatifler sunmalı
Soran
4 ay
Anladm. Bide kendinden buyk kuck fark etmiyo kuck cocuklara binakc tane cani istedgnde samarliyo.. dogru bazen ilgiz kalioz yoruluoz.. hele iki uc tane buyk muhabet etmeye gorsun cingar cikariyo benimle ilgilenin diye
Şu anda inatçılık döneminde inada inatla karşılık vermeyip o şeyi unutturup dikkate başka yöne çevirirse inatçılık davranışı kalıcı karakter haline gelmez.
En İyi Erkek Görüşü