Annemin bir lafı vardı kızım sen 1 taneyi doğurda 3 ü görürüz 😂 ilk çocukta pes edeceksin hiç birşey göründüğü gibu değil çünkü. Kadın olmanın zorluğunu anne olurken hissedeceksin çünkü
Onlar benim akrbalarim haberin olsun. Tavşanların yanında bana hakaret ediyorsun şimdi gelmiş uzaylıların yanında tartışmaylim diyorsun bıktım yeminle çeker giderim uranuse.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
2224Helal kız leydi sinem
Tamam canım olur
İki tamam üçüncü yolda 🥰
Evleneceğim zaman çocuk sevgisi olan biriyle evlenmeyi düşünüyorum.
Çocuk sayısına gelecek olursak;
Benim ve evleneceğim kişinin sağlık durumu önemli ve maddi gücümüz ne derece güçlü o da önemli. Çocuk sayısı ona göre belirlenmeli.
Orda 2 kız yazıyor ve gerçekten de ben 2 kız çocuğu istiyorum.
Hatta orda yazan hepsi gerçek 😅😅
Bsksğlspdmsdodjlslsjsjs haykırdım
Olursa 3. erkek olsun :D
Ama2 çocuk yeter :)
Kgpgöğçeptösoamöels
Kesinlikle evet
Bence içinde 10 tane yavru vardır , onlar çıksın yerini doldurmak için birini buluruz egerki yavru değilse bebekler yağ olarak doğabilir.
Yağlarım benim bebeklerim
Yumak yumak bebekler.
Jajahsjjsjs böyle deyince çok tatlı oldu
Bende öyle hissettiğim için yazdım.
Bak yazdığını okudum yine yumuşadım aaay yumak yumak bebeeekk
Yumah yumaağğh bebehhkhkh
İşte bunu okdugunda yumuşacık olacağını bildiğim için bunu yazdım bende.
Ağğğğ sen yumuşacık deyince ben yine yumuşadım ay iyice tosurdadım
Yumuşaya yumuşaya pamuk gibi olacaksın , dikkat et.
Ay biz böyle konuştukça pamuk yumaaa oldum zaten ayh
Süt ve çikolatanın bir arada kaynayıp nahoş bir tadı gibi oldun , böyle giderse ördek tüyünden daha hafif olacaksın.
Öydek tüyüşü müüyyy
Yumaş yumaş bebekleğğğüüyü
2 tane ördeğim 1 tane kedim var onlarla yaşaya bilirsin.
Öydeeeek kedoşlaayyyyyyy yumuşuk bebehleeyy hahdnskndmskksjmekkkd tüy oldum galiba gerçekten
Sabah uyanırisda ne bedenini nede sıkıntıları düşünürsün böyle sakni bir jöle havuzunda gibi olursun ya aynı onun gibi oldun sanırım.
Sakni jöle havuzu ajdmşekrörpkfmr güldürdün beni ay sağolasın hiç uyandığımda öyle olmadım ahahha
Hiç olmadın mı? Hayır olmuşsundur. Hani böyle mutluluktan yüzün güler ve mırıldandip yastığa sarılırin.
Asla öyle uyanmadım...
Uyanmissinidir bu hissiyat zindanda olsan bile oluşur. Kavga mı edelim illaki.
Uzaylıların yanında tartışalım mı şimdi
Onlar benim akrbalarim haberin olsun. Tavşanların yanında bana hakaret ediyorsun şimdi gelmiş uzaylıların yanında tartışmaylim diyorsun bıktım yeminle çeker giderim uranuse.
Andromedaya kadar yolun var yürrrüüüüü yürrü de ense tıraşını görelim koçuuuooom
Biraz sınırı aştın? Farkında mısın? İyi geceler.
+1 😂
🤷🏼♂️😅