Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Kimse yaşamadan bilemez en çok bebeği için korkuyor insan.
Aynen öyle, dikkat edin kendinize 😊O günlerde bildiğin hiç insan görmeden evde hapis gibi yaşamıştım ailemle bile görüşmüyordum.
Aynen
Zaten ilk duyduğum zamana göre daha sakinim ama ard çevre evhamlı davrnıp beni de endişelendiriyorlar hamilelik hormonları işte.
endişenlenme Allahın izni ile sağlıkla aırsın kucağına bebeğini
Neden korkayım
Ne olduğu belirsiz bir virüs dolanıyor ortalarda yani insan korkuyor.
Yalan bir virüs dolanıyor insanları koyuna çevirmek için onlar da hemen ele verdi kendini şimdi kontrol ediyorlar
Bilinmediği için korkutuyor zaten ama senin dediğin gibi dış güçlerin oyunu olması da büyük bir ihtimal.
2
Aylik daha yeni
Yolun başındasın kaç yıllık evlisin
3 bitiyor birde kızım var.
Maşallah çok güzel. Pandemi 1 çocuk daha yaptırmış bak. Isteyerkmi yoksa yine kazaya mı gitti
Bu kaza değil.
bundan önceki.
çok güzel o zaman isteyerek olması daha güzel. hemen oldumu yoksa ugaraştınızmı baya
saglıklı bir anneysen bişey olmaz etkilemez o kadar virüs
Hemen olmadı zaten bir zamanı vardır hemen olmaz.
Tabiki onun günü zamanı var. onu demedim 1.2.3 ay gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
63Kimse yaşamadan bilemez en çok bebeği için korkuyor insan.
Aynen öyle, dikkat edin kendinize 😊
O günlerde bildiğin hiç insan görmeden evde hapis gibi yaşamıştım ailemle bile görüşmüyordum.
Aynen
Zaten ilk duyduğum zamana göre daha sakinim ama ard çevre evhamlı davrnıp beni de endişelendiriyorlar hamilelik hormonları işte.
endişenlenme Allahın izni ile sağlıkla aırsın kucağına bebeğini
Neden korkayım
Ne olduğu belirsiz bir virüs dolanıyor ortalarda yani insan korkuyor.
Yalan bir virüs dolanıyor insanları koyuna çevirmek için onlar da hemen ele verdi kendini şimdi kontrol ediyorlar
Bilinmediği için korkutuyor zaten ama senin dediğin gibi dış güçlerin oyunu olması da büyük bir ihtimal.
2
Aylik daha yeni
Yolun başındasın kaç yıllık evlisin
3 bitiyor birde kızım var.
Maşallah çok güzel. Pandemi 1 çocuk daha yaptırmış bak. Isteyerkmi yoksa yine kazaya mı gitti
Bu kaza değil.
bundan önceki.
çok güzel o zaman isteyerek olması daha güzel. hemen oldumu yoksa ugaraştınızmı baya
saglıklı bir anneysen bişey olmaz etkilemez o kadar virüs
Hemen olmadı zaten bir zamanı vardır hemen olmaz.
Tabiki onun günü zamanı var. onu demedim 1.2.3 ay gibi