Benim eşim bu konuda çok sorumlu. İzinli günlerinde sürekli bizle zaman geçirir. İşten geldiği günler de eve gelir gelmez çocuklarla ilgilenir. Ama arkadaşımın kocası çocuklarıyla ilgilenmek için zaman bulamadığını söylüyor. İzinli olduğunda sürekli uyuyormuş. Çocuklar babalarına hasret ama o da çok yorulduğu için uyumak istiyor. Sizce çalışan ve yorulan babalar çocuklara zaman ayırmak için neler yapmalı?
Çalışan babalar çocuklarına zaman ayırmak için neler yapmalı?
6
4
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
semxsem | Çocuk & Ebeveyn konusunda 181 görüş paylaştı.
Master
5 ay
Zaman çok hızlı çocuklarda hızlı büyüyor ben yavrumun hiçbir anını kaçırmamak için iş dışındaki tüm vaktimi ona adadım öyle büyüttüm lakin artık kızımız yeni ergen bu sebepten kendisine biraz müsadeli yaklaşıyoruz keşkem hiç olmadı nemutlu keşkeleri olmayan babalara
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşleri
Etipuffkarışık | Çocuk & Ebeveyn konusunda 773 görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Benim eşim de çok sorumludur. Bir gün evde kalır dur ben arabamı yıkayayım, dur ben simdi traş olayım der 😂 ya da kayinvalideme gideriz bizi sıpıtır oraya kendi kıraathaneye gider 😂 akşamları eve gelince de ben yemek hazırlayana kadar bakar, durmadan seslenir Sebooş ağlıyor napacam, Sebooş uykusu gelmiş galiba bunun djdjd
Dışarıda başkalarına vakit ayırırken çok yorgunum deme lüksü yok ama çocuklarına gelince çok yorgunum diyebiliyor bu hem çocuklarına hem eşine karşı ayıptır. Ne olursa olsun üşenmeden az da olsa vakit ayırmalı.
Baba olmak kolay değil bu yıla girdiyse düşünerek girmeli. Çocuğun babaya ihtiyacı küçümsenecek bie şey değil eksikliğini kendimden biliyorum zor , geçmiyor 😔
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş