Bu hayatta insan olanın başına herşey gelir. Her insan iyi sağlıklı bir yaşam sürmek ister. Ama kaderinde ne yazılırsa onu yaşar. Ben her daim yanında olurdum. Sevgilinizin çocuk sahibi olamayacağını öğrenseniz, ne tepki verirsiniz? #gadasından sevgilerle 🤗
Hiç öyle kelimeleri süslemeye gerek yok. Kesin olmuyorsa ve evlilik düşünüyorsak. Evlatlık alabiliriz ona da yok diyorsa kusura bakmasın ben anne olmak isterim
Biyolojik olarak üremeye yeterli olmayan bireylerle ilişkiden uzak duran zihniyet "soyum devam etmeli, evlatlık çocuk kendi canın gibi olur mu, doğurmadan anne mi olunurmuş canım" diyen zihniyettir. Uzak durulması gerekir bu zihniyetten. Cahilce ve bağnazca. Severim, devam ederim çocuk sahibi olamayacak bir bireyle ilişkime. Biyolojik olarak değil zihniyet olarak yeterli olsun tamamdır.
İlk baş üzülürdüm hiç bir zaman olamayacağı için. Ama oturup konuşup birbirimize destek olduğumuz sürece her daiö beraber olduğumuz sürece sıkıntı değil. Bana hayatımın geri kalanında can yoldaşım hayat arkadaşım olması yeterli.
O zamana kadar Ciddi düşünmemissem bu haberden sonra da düşünmem. Kendi çocuğumu doğurup anne olmak istiyorum. Ama seviyorsam da bırakmam. Sonuna kadar yanında olurum. Çocuksuz hayatında güzellikleri var.
Gerçekten onu çok seviyorsam böyle bir sebepten dolayı ayrılmam bu kimsenin elinde değil ve herkesin başına gelebilecek bir durum bizim de ne olacağımız belli değil. Tedavisi varsa eğer her türlü desteği ona sağlarım her zaman yanında olurum. Hiçbiri olmadı evlat ediniriz ne olacak ki
Birini gerçekden seversem bana engel olmaz hatta engel olacağını düşündüğüm birileri varsa ondan gizlerim kimsenin benim kararımı değiştirmeye çalışmasına izin vermem.
Eger çok sevdigim bir insansa ve onunla hayatimi devam ettirmek istiyorsam tabii ki onu kabul ederim, çünkü evlatlik diye bir seyvar yad tasiyi annelik
Olabilir. Ben de ameliyat geçirdim. Ne olacağı belli değildi. Daha geç gitseydim ölebilirdim bile. Allah'a dua ettim ve 4 doktordan biri beni ameliyat etti ve. Eskisi gibi oldum. Hiçbir sorunum yok. Diğer doktorlar beni boş yere ameliyat edeceklerdi yoksa. Şimdi eskisinden farkım yok Uzuv olarakta Vs. Olarakta. Böyle seyler olağan. Olabilir. Çocuk sahiplenmek isterim ama böyle birşey olursa.
0|1
0|0
Sams7v | Çocuk & Ebeveyn konusunda 62 görüş paylaştı.
Bilge
5 ay
Ben zaten çocuk istemediğim için hiç sorun olmaz diye düşündüm şimdilik ama çocuk istesem bile yinede anlayışlı davranırım.
bir çocuğum olsun isterim elbette. ama henüz var olmayan bir varlığı, varlığıyla beni mutlu eden birine tercih etmem. çocuğum gibi bakarım koca bebeğime.
En İyi Kız Görüşleri