büyük konuşmayayım ama inşallah olur zaten çocuk gelişim okuyorum çocukları çok severim umarım ilerde çocuklarıma şu an bana yapılmasını istemediğim hataları doğru diye yapmam
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Görüş sahibi
5 ay
va tabi umarım annemin ilerde senin gibi bir çocuğun olur inşallah beddualari tutmaz
Etipuffkarışık | Çocuk & Ebeveyn konusunda 773 görüş paylaştı.
Fenomen
5 ay
Bilmem, olmaya çalışıyorum. Hep vermeye çalışıyorum. Onunla aramda şimdiden kuvvetli bir bağ kurmaya uğraşıyorum. Onu büyüteceğim ama onu yönetmem. Özgür bir çocuk yetiştirmek istiyorum. Şımarık değil ama özgür, özgüvenli, merhametli. Benim bir oğlum var ve ona öğretmeyi istediğim tek şey birinin O'nun yüzünden ağlamaması. Bir yerde okumuştum; "Sen ağlayabirsin oğlum ama başka birinin senin yüzünden sağlamasına izin verme." Çocuğumu büyütürken bu hep aklımda olacak.
Biraz katı olabilirim ama fena olmaz bee niye olmasın 😊
0|0
0|0
aimPediatrician | Çocuk & Ebeveyn konusunda 107 görüş paylaştı.
Guru
5 ay
Şöyle söyleyim Yanımda çanta gibi gezdirir işe bile götürdüm. Büyüdüğünde bol bol gezer alışveriş yapardım onu var ya allahım düşünemiyorum bile şu an 🥰😍
0|1
0|0
PolyannaElisa | Çocuk & Ebeveyn konusunda 98 görüş paylaştı.
Ehlivukuf | Çocuk & Ebeveyn konusunda 987 görüş paylaştı.
Fenomen
5 ay
Benden iyi baba olur :)
0|0
0|0
sedomania | Çocuk & Ebeveyn konusunda 254 görüş paylaştı.
Master
5 ay
kesinlikle çok iyi bir eş ve baba olacağımı düşünüyorum. baskıcı despot bir baba olmam asla ancak onların doğruyu iyiyi yapması için hem örnek olur hem de onlara gereken öğüdü veririm gerisi onların aklı ve vicdanına kalmış olur. tabi sevgi saygı güven dolu bir ortamda büyürler.
0|0
0|0
Akbey_52 | Çocuk & Ebeveyn konusunda 92 görüş paylaştı.
Guru
5 ay
Vallahi Benden iyi baba oluyor biliyor musun Benim iki çocuğum var Bir kız bir oğlan ellerinden öperler Ben onların kimseye muhtaç olmaması için gece gündüz çalışıyorum Ben dün gece akşam 8'de işe geldim bu gece akşam sekize kadar işteyim 24 saat gözümü kırpmadan Allah canlarını sayesinde Yapacak bir şey yok mecbur çalışacağız Yani ben Sadece ailem için çalışıyorum yetmiyor Ama ne yapalım yettiği kadar
0|0
0|0
mehcab | Çocuk & Ebeveyn konusunda 307 görüş paylaştı.
Master
5 ay
Ben görev yaparken bütün askerlerce baba kabul edilirdim..Çünkü insan sevgim ve insani anlama kriterim yüksektir.. İyide bir babayim.
0|0
0|0
semxsem | Çocuk & Ebeveyn konusunda 181 görüş paylaştı.
Master
5 ay
Bende benden baba olmaz derdim lakin alası oldu yani kendinizi geliştirin ummadık taş baş yarar misali kimden ne olacağı belli olmaz arkadaşlar
En İyi Kız Görüşleri