Siz böyle bir durum karşısında ne yaparsınız?
Sizce çocuk istememesinin nedenleri nelerdir?

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Yorumları beğeniniz (+1) gelince okumaya başladım Bazı üyeler erkeğin kısır olma ihtimalinden bahsetmiş Ben böyle bir durumda eşimi tek bırakmam çünkü herkes dünyaya aynı şartlarda gelmiyor Kısır olma durumu, psikolojik çekinceler vs varsa durumu çözmeye çalışırım Çocuk candır 🌸
Sen de bendensin desene😀 Dün eve gelen komşumuz bana neler saydırdı biliyor musun şu fikrimden dolayı. Ben çocuk sahibi olmak zorundaymışım. Bir canlıyı büyütmek zorundaymışım ve büyük bir günah işliyorsun dedi 😀
Allah Allah kuranin neresinde geciyomus acaba bunun günah olduğu, farz olduğu.. Ağzı olan konușuyo biz niye istemedigimiz hayatı yasayalim..
@Yahell Kuran da yazıyor diyor bana. Neresinde yazıyor dedim. Bunu diyen kişi batıl inanışları olan bir kadın. Kimbilir gitti nerden okudu. Ama bana bayağı psikolojik baskı yaptı annemin yaninda. O kadın Annem falan olsa zorla evlendirirdi kesin beni.
Biz olduğumuz Zaman bize dua eden genimizi tașıyan biri olur diye saçmasapan șeylere girisiyolar iște..
@Yahell Sürekli yaşlanınca kim bakacak gibi laflarla beni korkutmaya çalışıyorlar. Sanki yaşlı anne babaları çocukları hergün arayıp soruyor. Yine bir başına kalıyorlar. Ya da darülacezeye atıyorlar.
Evlenmeden önce konuşulması gereken birşey. Bana diyecek çocuk istemiyorum senden bende boyunmu eğecem. Bana emir değilde gel konuşalım dese adamdır zaten
Çocuk istememesinin altına çeşitli sebep olabilir. Mesela kadın adamı evlenmeden tartışmada tehdit etmiş olabilir. ya da çocuk işinin erken olduğunu düşünebilir. Bu zamanda erken çocuk yapmak sağlıklı değil. Herkes evliliği çocuk oyuncağı sanıyor 3 yıllık ilişkide çocuk yaptılar son 2 yılda anlaşamayıp boşandılar burda çocuğun ne günahı var ortada kalıyor. Evlilikte çocuk olacaksa üzerinden uzun zaman geçmesi gerekir.
Güzelce ifade etmeden emir veririse o insandan ne fayda gelir? ( ben evli değilim. Evliymişim gibi olmasın) bu benim düşüncem
Burda soruyu açan arkadaş adamın nasıl davrandığını yazmadığı için bir şey demek doğru olmaz. Ama erteliyormuş çeşitli sebep olabilir saygı duymak gerekir. Bir taraf çocuk istiyorsa diğer taraf istemiyorsa zamanı gelince çocuk olmalı.
Bu kadar atarlı olmaya gerek yok. Direk senden çocuk istemiyorum derse sıkıntı var. Ama çocuk sahibi olmak istemiyorum derse başka. Bu tip şeyler de evlenmeden önce konuşulur. Evlendikten sonra değil.
@mavikutu vurdu gol oldu. 19 yaşındaki ergen ablamız dünya kendi etrafında dönüyor ve dönmeye devam edecek sanıyor...
Burada düşünceler söyleniyor senin gibi herşeye boş boğaz konuşulmuyor. Fikrini söyle defol git geri kafalı insan pardon hayvan. Bunu bile güşenemiyorsan başka lakap bulamadım
En İyi Kız Görüşü